Knut Sigvartsen

Knut Sigvartsen slutter som direktør i Oras AS

Knut Sigvartsen slutter som direktør for Oslo, Akershus og Buskerud i Oras AS, og blir ny daglig leder i Maxbo Teknikk.

0

Sigvartsen begynte i Oras i 2016, og har blant annet vært en sentral mann for Oras i Ulvenprosjektet, hvor VVS Entreprenøren i samarbeid med “Team Veidekke ” vant innovasjonskonkurransen til OBOS for boligutbyggingen på Ulven. Her skal 3000 leiligheter skal bygges over 10 års periode.

I 2017 fortalte han til VVSforum at prosjektet på Ulven var en nokså annerledes og svært spennende tilbudsprosess for Oras.
– Det har på ingen måte vært en klassisk anbudsrunde, men en innovasjons- og utviklingskonkurranse i to faser. I prekvalifiseringsfasen valgte Veidekke å ta med seg Oras og et tverrfaglig team. Allerede i denne fasen måtte tilbyderne forplikte seg til å levere leiligheter som ligger godt under gjengs markedspris. I selve innovasjonsfasen ble det foruten arkitektur lagt vekt på gode planløsninger, hvor kjøkken og bad vektlegges særskilt.

Sigvartsen har også fra tidligere ledererfaring fra bygg & anleggs bransjen, hvor han har hatt flere ulike lederroller i Mesta, både som produksjonssjef og daglig leder Mesta Stein og Asfalt og Mesta Industri.

– Knut har allsidig erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv, og han kommer nå fra stillingen som direktør. Han har tidligere vært forretningsenhetssjef for Statoil (On- og Offshore) og innen Facility Management i Coor Service Management, sier konsernsjef Carl Otto Løvenskiold i Løvenskiold-Vækerø i en pressemelding

– Maxbo Teknikk har forbedret resultatene betydelig den senere tid, og har styrket sin posisjon i markedet som leverandør av forskalingssystemer og betongbyggevarer. Bedriften er godt rustet for videre vekst, og jeg ser frem til en fortsatt spennende utvikling med Knut Sigvartsen som daglig leder, uttaler Carl Otto Løvenskiold.