Moi Rør blir en del av Instalco Norge

kjøper 100% av aksjene i Moi Rør AS

0

Moi Rør ble grunnlagt i 1994 og har i dag ca 30 ansatte. Selskapet leverer VVS tjenester og utfører rørleggerarbeider på mange type prosjekter innen bygg og anlegg. For regnskapsåret 2018 ble omsetningen ca 75 millioner NOK.

– Med oppkjøpet av Moi rør går vi inn i et nytt geografisk markedet i Norge, der Instalco ikke har eksisterende virksomhet. Kristiansand og områdene rundt viser god vekst, og har derfor en strategisk beliggenhet for Instalco. Moi rør har en sterk lokal markedsposisjon og god lønnsomhet, og vi fortsetter nå vår ekspandering i Norge, sier Roger Aksnes i en pressemelding, ansvarlig for forretningsområdet Norge.

Moi er spesialisert på prosjekter, og har god kompetanse innen oppvarming, kjøling, sprinkler og sanitær. De gjør også serviceoppdrag og rammeavtaler for proffmarkedet.

Selskapet drives av eier og daglig leder Kåre Henning Åsly som fortsetter i sin rolle i selskapet.

– Siden midten av nittitallet har vi bygget opp og utviklet Moi rør, til hva det er idag, vi er nå klare for å ta neste steg innen Instalco gruppen. Vi ser frem til å utvikle oss videre og samarbeide med de øvrige Instalco selskapene for å styrke selskapet videre. Sier Kåre Henning Åsly, daglig leder i Moi Rør.

Instalco kjøper 100% av aksjene i Moi Rør AS, med virkning fra 10. april.