Foreleser på varmepumpekurset hos Høiax og i regi av NOVAP er David Zijdemans.

Høiax kjører varmepumpekurs i samarbeid med NOVAP

I disse tider hvor fristen for utfasing av alle oljefyrer med fossil fyring nærmer seg mer og mer, intensiverer Høiax sine varmepumpekurs. Leverandøren arrangerer varmepumpekurs i samarbeid med NOVAP for å styrke rørleggerens kompetanse, og ikke minst hvordan man kan unngå typiske fallgruver.

0

– I samarbeid med og i regi av NOVAP – Norsk Varmepumpeforening, inviterer vi alle våre kunder til kurs hos oss. Ved å ha tatt kurs og bestått eksamen blir man godkjent NOVAP-forhandler for å skifte ut oljefyr med varmepumpe, sier produktsjef for varmepumper hos Høiax, Glenn Dyhr Petersen.

Han påpeker at nå drar det seg til mot 1.januar 2020 hvor utskifting og utfasing av oljefyrer skal være gjennomført, hvis man skal få Enova støtte. Det betyr hektiske dager for rørleggeren fremover, og jo mer man kan, bedre blir installasjoene.

– Kurset den 6.mars vil fokusere på hvordan man skifter ut en oljefyr med varmepumpe, og du vil lære hvilke typiske fallgruver du må unngå ved å gå fra en høy- til en lavtemperert varmekilde, sier Dyhr Petersen.

Målgruppen for varmepumpekurset er rørleggere, prosjektledere og installatører som skal fjerne en oljefyr og dimensjonere riktig varmepumpe og installere denne i en- og flermannsboliger.

Foreleser på kurset er David Zijdemans.

Kurset har nettbasert eksamen, og man får et personlig kursbevis etter bestått eksamen.

Varmepumpekurset i regi NOVAP holdes i Høiax sine lokaler i Fredrikstad den 6. mars.

Påmelding kan gjøres her.