Jan Kåre Pedersen er ansatt som ny medarbeider i Prefab-avdelingen til Høiax AS.

Høiax forsterker Prefab-avdelingen

Høiax styrker Prefab-avdelingen i Fredrikstad og har ansatt Jan Kåre Pedersen som ny medarbeider i avdelingen. Pedersen er utdannet VVS-rørlegger med svennebrev, og han har tidligere jobbet for rørleggerfirmaer i Fredrikstad. 

0

Pedersen har tidligere jobbet på prosjekt på Svalbard og for forsvaret i Afghanistan. Interessen for rørleggerfaget kom så tidlig som på ungdomskolen gjennom hans bror som også var rørlegger. Jan Kåre er handy og har interesse for å finne gode løsninger.

– En slik bakgrunn og kompetanse kommer til god nytte for Høiax. Her bygger han prefabrikkerte løsninger innen fordelerskap. Det vil si alt innen gulvvarme, inntaksskap og kombiskap. Jan Kåre og avdelingen finner løsninger som både dekker kundens ønsker og behov, samtidig som vi prøver å få det til å se så ryddig ut som mulig, sier markedssjef Cecilie Eriksen i en pressemelding.

Avdelingen og hovedbasen til Høiax på Lisleby, kan levere alt fra tappevann, fordelerskap, tekniske skap, inkludert fjernvarme.
– Både montering og løsninger blir mer og mer krevende, og ikke minst er det tidkrevende for rørleggeren på bygge- og anleggsplassen. Vi strekker oss langt for å kunne tilby gode kundetilpassede prefab-løsninger, sier Eriksen.