Slik ser den nye butikken tll Heidenreich AS på Sluppen i Trondheim.

Heidenreich har åpnet ny stor butikk i Trondheim

Heidenreichs nye butikk ligger på Sluppen og har en sentral beliggenhet rett ved hovedfartsåren inn og ut av Trondheim. Den nye avdelingen er på hele 4000 kvadratmeter, hvor av 3000 kvadratmeter er butikk.

0

– Vi er svært stolt over vår nye butikk i Trondheim – Heidenreich Sluppen .Etter en imponerende og iherdig innsats av vår distriktssjef Leif Wangen og hans team i Trondheim, så åpnet vår nye butikk i Trondheim dørene tirsdag 23 april kl. 06.00, sier markeds- og kommunikasjonssjef Kjetil Grønbakken i en pressemelding.

– Vi kan samtidig tilby et utvidet sortiment sammenlignet med det vi tidligere har hatt i Trondheim.Den nye avdelingen består av ca. 4000 kvm, hvorav hele 3000 kvm er butikk. Her kan vi tilby ca. 10 000 ulike produkter for henting.

Saken fortsetter under bildet:
Lang historie i Trondheim
Heidenreich har en lang og ærverdig historie i Trondheim som startet helt tilbake til 1964 med etableringen av Trondheim Rør. Etter en omstrukturering i 1988 fremsto AS Heidenreich og Trondheim Rør AS, og fra 2001 så gikk Trondheim Rør inn under Heidenreich- navnet.

– Vår hovedbutikk og avdeling i Trondheim har vært lokalisert på Tunga helt siden 1964. Vår nye butikk og avdeling i Trondheim ligger et kort steinkast fra vår tidligere butikk Heidenreich Fossegrenda. Vi er svært glade over at vi nå har fått samlet Heidenreich Tunga og Fossegrenda i en ny og spennende butikk på Sluppen. For våre kunder så kan vi yte en enda bedre service og vise et enda bredere varesortiment, påpeker Grønbakken.

Mange spennende ting på gang hos Heidenreich Sluppen
Heidenreich skriver videre at det ikke bare er et større og bredere sortiment de kan tilby kundene i den nye avdelingen på Sluppen.

– Heidenreich er miljøfyrtårnsbedrift, og i Trondheim kan vi nå ekspresslevere varer med Norges første El- Crafter varebil. Dette er et tilbud som også sparer tid for våre kunder og ikke minst så ivaretar vi miljøfokus i forbindelse med selve transporten, sier Grønbakken.

– På Sluppen har vi et bedre og nytt tilbud i form av vår egen cafe – Cafe Arena. Her kan vi tilby god og rimelig mat, både til de som er i farten og til de som har tid til å sette seg ned. Vi jobber også med å få på plass Studio Arena. Dette vil være et tilbud hvor våre kunder kan booke showrommet og ha med seg sine kunder og vise produktløsninger digitalt. Vi gleder oss til å vise alle våre kunder i Trondheim vår nye fantastiske butikk, forteller Grønbakken avslutningsvis.