ISH 2019: Vannopplevelser for alle sansene.

Hansgrohe med fokus på innovasjon og design

2 000 kvadratmeter stor stand under ISH

0

Når verdens førende messe for sanitær- og varmeteknologi, ISH, åpner dørene om få uker, forvandles Frankfurt til sentrum for den internasjonale VVS bransjen. Her vil Hansgrohe Group gjøre inntrykk på de besøkende med banebrytende innovasjoner til baderommet og kjøkkenet fra de to merkene AXOR og hansgrohe.

Den 11. – 15. mars 2019 kan fagfolk oppleve de tallrike nyhetene på en over 2 000 kvadratmeter stor, nydesignet stand i Festhalle i Frankfurt.

2 000 kvadratmeter stor, nydesignet stand
”Med våre sterke merker AXOR og hansgrohe har vi skapt oss et navn som pionerer innen innovasjon, design, kvalitet og bærekraft,” forteller Per Christian Olsen i en pressemelding, Country Manager for Hansgrohe Norge. ”Det vil vi også leve opp til på ISH 2019 der vi presenterer sensasjonelle nyheter,” tilføyer han. ”Vi har alltid forbrukeren i fokus når vi nytenker måtene man bruker vannet på baderom og kjøkken. Man skal ha en funksjonell merverdi og på samme tid en emosjonell vannopplevelse. Ikke bare våre produktnyheter skaper en slik opplevelse – også vårt nye standkonsept blir en imponerende attraksjon for våre gjester.”

AXOR avslører den mest luksuriøse badkolleksjonen noensinne
AXOR er pioner innen utvikling, konstruksjon og produksjon av avantgarde designobjekter til luksusbaderom og -kjøkken. Armaturer, dusjer og tilbehør fra merket bygger på høye krav til perfeksjon i design, fremstilling og funksjon. På årets ISH-messe presenterer AXOR en arkitektonisk skulptur – på samme tid massiv og elegant. Sammen med den franske designeren Jean-Marie Massaud er det oppstått en kolleksjon som bryter både estetiske og tekniske grenser.

hansgrohe-armaturer med en særlig glans
hansgrohe presenterer to av de mest populære armaturlinjer i nye overflater. Med hansgrohe FinishPlus blir det mulig å skape en gjennomført stil hele veien til servanten og kreere et bad- eller kjøkkenmiljø som avspeiler din egen smak. De nye overflatefargene av høy kvalitet gir et vell av designmuligheter. Armaturer fra linjene Metropol og Talis E fås fra juli i fem nye farger: matt sort, matt hvit, polert gull-optikk, børstet bronse og børstet sort krom.