Den nye håndterminalen kan oppdateres kontinuerlig uten kostnader.

Ny håndterminal til Envistar aggregatene

Som ekstrautstyr til aggregatene i Envistar-serien fra IV Produkt, får man nå en helt ny håndterminal med berøringsskjerm.

0

Som ekstrautstyr til aggregatene i Envistar-serien fra IV Produkt, får man nå en helt ny håndterminal med berøringsskjerm.

– Den 7-tommer store skjermen gir tydelig oversikt over aggregatets verdier og parametere, noe som forenkler betjening og feilsøking. Det er enkelt å komme i gang takket være rask tilkobling og et grensesnitt som gjenkjennes fra andre applikasjoner. Med håndterminalen får du tilgang til alle aggregatets funksjoner for å spare energi og skape et godt inneklima, skriver IV Produkt i en melding.

– Hvis du har flere aggregater i samme bygning, kan du styre og overvåke dem via samme håndterminal ved å koble dem til lokalnettet i bygningen. Med skytjenesten IV Produkt Cloud kan du også få tilgang til aggregatene fra andre steder via Internett.

IV Produkt trekker frem flere fordeler med den nye håndterminalen. Blant annet er det lett å komme raskt i gang med enkel tilkobling og tydelige menyer, samtidig som det er enkelt å styre og feilsøke på den 7-tommers berøringsskjermen. Man kan også betjene flere aggregater med den samme håndterminalen, noe som er tidsbesparende.
I tillegg er det full hendelseslogg og historikk, og man har full kontroll via oversiktlig luftstrømsbilde.

– Den nye håndterminalen med berøringsskjerm fås som ekstrautstyr i Envistar-serien fra og med 2019. Ventilasjonsaggregater som ble levert fra 2009 til 2018, kan suppleres med den nye håndterminalen med noe begrenset funksjonalitet. Eventuell programvareoppdatering kan være nødvendig, skriver IV Produkt i meldingen.