Adm.direktør Line Ekroll Dyb, og innkjøpssjef Inger Blesvik Gandrud, Prosjekt og innkjøpssjef i Norsk Rørallianse, er godt fornøyd med hvordan tingenes tilstand er om dagen. Alliansen har lagt bak seg to vellykkede fagdager som gir motivasjon og grunnlag for videre vekst.

NRA: – Vi har satt stor pris på samarbeidet med Hagen Holding

Hagen Holding AS går fra årsskiftet ut som en av eierne i Norsk Rørallianse AS. Hagen Holding AS vil får fra 1. november 2019 Assemblin AS som ny eier.

0

– Vi har satt stor pris på samarbeidet med Hagen Holding AS og datterselskapene Arve Hagen AS, Ramsøy AS og Gjøvik varme og sanitær AS som del av vår allianse, og ønsker dem lykke til videre under nytt eierskap, sier Line Ekroll Dyb, adm. direktør i Norsk Rørallianse AS i en pressemelding.

– Vi takker for fine og ikke minst lærerike år med flinke selskaper og flotte bransjekolleger i NRA. Det har vært mye moro, gode felles opplevelser, sterk volumvekst og fokus på faglig utvikling i alliansen den tiden vi har vært med. Vi benytter også anledningen til å ønske NRA og alle som jobber i NRA’s selskaper alt godt fremover, sier Jo Finborud, daglig leder i Hagen Holding AS.

Norsk Rørallianse vil da fra 1. januar 2020 bestå av 10 eierselskaper, som til sammen omsetter for over 3,5 milliarder og har mer enn 2000 ansatte.