Gustavsberg lanserer Atlantic

Gustavsbergs nye kranserie er et bevis på at flott design er smart design. Serien heter Atlantic og har et gjennomtenkt sortiment med armaturer til servant, dusj, badekar og kjøkken.

0

De som har vært med i samarbeidet om den nye serien, beskriver prosjektet som et gigantisk gruppearbeid. Det er ikke bare designere og ingeniører som har vært med på utformingen og saumfart hver eneste lille detalj – også leverandører, innkjøpere og montører har bidratt. Det ambisiøse målet var å skape et blandebatteri som kan passe til alle skriver de i en pressemelding.

Designerne bak Atlantic har funnet frem til et lett uttrykk som utstråler kvalitet og passer på ethvert bad – fra trendy leiligheter til herskaplige hus og enkle hytter. Det samme gjelder for Atlantic kjøkkenkraner. Med Atlantic som standard er det enkelt å være pris-, miljø- og designbevisst på samme tid.

Alle modellene er tilgjengelige i en standardversjon. For å møte markedets strenge krav er det også blyfrie varianter med energiklassifisering, som er utstyrt med smarte vann- og energisparingsfunksjoner.