GIS-systemet til Geberit var en av de nominerte fra VVS bransjen til byggenæringens innovasjonspris 2019. GIS-systemet vil bli presentert på messen: Bygg Reis Deg 2019.

GIS-systemet til Geberit blir presentert under Bygg Reis Deg

Geberit sitt GIS-system har vekket interesse blant arrangørene av Bygg Reis Deg. Under messen i oktober vil Geberit Norge presentere GIS-konseptet på en av seminar-scenene som er tilgjengelige for publikum og fagfolk. Det er prosjektet på Hotel Caledonien i Kristiansand i regi av Kruse Smith Entrepenør og Egeland Rør som fanget interessen.

0

Det Norske Byggemøtet vil i år bli presentert på fire ulike scener over fire dager fra den 16.-19. oktober med over 200 seminarer- og konferanser. I dette programmet skal altså Geberit presentere deres GIS systemkonsept for sanitærrom.

– Geberit skal fortelle om rehabiliteringsprosjektet på Radisson Blu Caledonien Hotell i Kristiansand hvor deres innovative løsninger bidro til en mer effektiv byggeprosess og nytt samspill mellom rørlegger- og byggfaget, skriver Bygg Reis Deg i en pressemelding.

Prosjektet ble gjennomført av Kruse Smith Entrepenør AS og Egeland Rør AS i Kristansand.

– Prosjektet bidro til at byggherre, Radisson Blu Caledonien Hotell sparte 700 timer på bygging av sine baderom. Systemet som er benyttet i Europa i en årrekke gir nye fordeler for markedet. Tverrfaglig samspill og innovative løsninger bidro til økonomiske besparelser og merverdi for byggherrer i design, plassbesparelse og kvalitet. Vi i Bygg Reis Deg gleder oss til å løfte frem prosjektet for våre besøkende og vise at økt samspill på tvers bidrar til økt konkurransekraft og mer bærekraftige byggeprosesser, skriver de videre som en begrunnelse for at nettopp dette VVS-systemet skal frontes under messedagene.

Se video fra prosjektet her: Radisson Blu Caledonien prosjektet