Å fornye badet er en stor investering for de fleste. Da er det trygt å velge en forhandler som både har kompetansen og produktutvalget til å ivareta akkurat dine behov. Det har Kristiansand-bedriften Rør i Sør tatt på alvor, og har både et enormt produktspekter, lekre baderomsutstillinger og ikke minst høy kompetanse, forteller baderomsdesigner Benedicte Kumar hos Bademiljø Rør i Sør/Sørlandsparken i Kristiansand.

Fra selgere til baderomsdesignere

Rør i Sør tar kundenes behov på alvor:

0

– For oss handler det ikke om å selge de dyreste og mest eksklusive produktene. Alt handler om å finne den riktige løsningen for kunden, sier baderomsdesigner Benedicte Kumar hos Bademiljø-butikken Rør i Sør/Sørlandsparken i Kristiansand.

Rør i Sør kan vise til en av landets største og lekreste butikker, med en stor utstilling av baderomsmiljøer. Her kan du i fred og ro finne inspirasjon og se hvilke muligheter som finnes.

Nettopp kombinasjonen av bredt produktsortiment og høy kompetanse, har gjort Bademiljø Rør i Sør/Sørlandsparken til en naturlig leverandør av baderom til kunder langt utenfor fylkesgrensene.

Saken fortsetter under bildet

Butikken i Sørlandsparken fremstår svært deilikat og flott med en masse flotte miljøer som viser produktene frem på en svært representativ måte.

Baderomsdesignere
– Hele vårt fokus på å skape fornøyde kunder. Derfor har vi tatt steget fra å være selgere til dedikerte baderomsdesignere gjennom skolering og bevisste strategivalg. Hos oss skal du føle deg ivaretatt gjennom hele prosessen og være trygg på at vi sammen finner den optimale løsningen for deg, sier Benedicte Kumar.

Nettopp det første møtet med kunden er av stor betydning, hvor det handler om å finne din stil og avdekke behovene i forhold til hva du trenger i ditt nye drømmebad – og ikke minst finne de riktige produktene og løsningene for at du skal bli fornøyd.

Kartlegger behov
– Vi kartlegger tidlig som mulig å hva slags prosjekt  det er snakk om; hva slags bolig er det, er det en totalrenovering eller kun bytte av innredning, er det et hovedbad eller gjestebad, hvilke budsjettrammer kunden har osv. Deretter kan vi begynne med detaljer og sammen med kunden bygge opp den optimale løsningen innenfor budsjettet i forhold til valg av overflater, farger, interiør og tekniske løsninger. Mulighetene er enormt mange!

Som et ledd i tilbudet, utarbeider designeren en eksakt, målsatt tegning med korrekte farger på overflater, møbler og øvrig interiør. På den måten får du sett bad i nærmest fotokvalitet før det er bygget, og det lett å se hvordan det endelig resultatet blir.

Saken fortsetter under bildet

Bademiljø Rør i Sør har vært svært dyktige i oppbyggingen av en fantastisk butikk med stor variasjon av både produkter og sammesetning av ulike miljøer.

Mindre opptatt av pris
Selv om det er viktig å ha et budsjett å styre etter, har Benedicte merket at stadig flere strekker seg litt lenger enn før for å sikre seg drømmebadet.

– Ja, vi merker under behovsanalysene at kundene i stadig større grad er mer opptatt av muligheter enn pris. Og det er selvsagt veldig gøy når vi virkelig  kan utfolde oss sammen med kunden.

– Men prisen er hele tiden med, slik at kunden vet hva de ulike løsningene koster, presiserer hun.

Følger trendene
Bademiljø Rør i Sør er opptatt av å kunne være i forkant av trender  i VVS-bransjen, og følger det internasjonale bilder via ledende leverandører, bloggere etc, samt at de er til stede på messer i Europa.

– I tillegg til egne observasjoner, får vi også mye input fra kjedekontoret når det gjelder framtidsbildet.

Men en stor andel av kundene er like mye opptatt av kvalitet og finne løsninger som varer, som å være moteriktige, påpeker hun.

– Ja, mange ønsker fortsatt produkter i krom, som både er safe og tidløst. Derfor er det viktig å kunne by på begge deler for å kunne tilfredsstille de som vil ha det spesielle og de som vil ha det robuste og trygge.

– Og så har du de som velger en løsning midt i mellom disse ytterkantene; som vil ha det tidløse på baderomsmøblene, men som velger eksempelvis sort eller andre farger på håndtak, kraner etc som enkelt kan byttes ut senere.

Stor utstilling
Hun forteller at det for tiden er liten etterspørsel av badekar, og da er det i tilfelle stort sett frittstående, helstøpte kar det går i.

–  De fleste vil ha dusjvegger av glass, så enkelt som mulig uten kroker og kriker som vanskeliggjør rengjøring.  90 x 90 og 100 x 100 dusjhjørner er mest etterspurt, samt åpne løsninger med én dusjvegg for å kunne få en så stor dusjsone som mulig.

– Når det gjelder de ulike armaturene, kan du nå få nær sagt alle typer varianter, med soft trykk, massasje etc. I butikken vår finner du dusjmiljøer som er tilkoplet vann, slik at du med selvsyn kan vurdere  både hvordan de ser ut og hvordan de fungerer.

Også spyletoaletter er det økt interesse rundt, i takt med at det blir stadig flere av dem ute i markedet og det snakkes mer om dem.

–  Når det er snakk om oppussing av badet, er man klar over at de finnes, og kan være med i vurderingen. Vi har dessuten et spyletoalett på gjestetoalettet, som gjør at kundene om kan teste det om ønskelig.

– Prisen er naturlig nok høyere om du velger et slikt produkt, og jo flere tilleggsfunksjoner du vil ha, desto høyere blir prisen. Men det gjør jo badet ekstra eksklusivt og stilig, minner hun om.