Gruppearbeid med deltagere fra FLOW selskapene med Mads Meisingset (til høyre), daglig leder i FLOW Group, som fasilitator

– Vi fortsetter å øke kompetansen på vårt nøkkelpersonell

Flow Group har gjennomført ny samling for prosjektlederne:

0

FLOW Group samlet tirsdag og onsdag denne uken 17 av sine prosjektledere fra hele landet til et 2-dagers egenutviklet prosjektleder program. Det var lagt opp til to intensive dager hvor temaet for denne samlingen var ”Effektiv produksjon” og ”K-HMS” i FLOW Group, og inngår i deres modulprogram i FLOW Akademiet.

Selskapet har nå gjennomført modul III og IV i sitt nye prosjektlederprogram.

– Dette er en del av det strategisk arbeidet med å øke kompetansen på vårt nøkkelpersonell i hele organisasjonen vår, sier Rønnaug Nornes, leder for K-HMS i FLOW Group og ansvarlig for FLOW Akademiet.

Prosjektleder programmet er delt opp i 4 hovedmoduler, og gjennomføres med 2-dagers samlinger.

Modulene er bygget opp på følgende måte:
Modul I handlet om ”Økonomistyring i prosjekt” og ”Kontrakts forståelse”. Modul II omhandlet ”Lederskap i FLOW Group” og ”Lederverktøy i FLOW”. Modul III omhandlet ”Effektiv produksjon” og Modul IV omhandlet K-HMS i ”FLOW Group”.

– Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Dyktige, engasjerte og pålitelige fagfolk gir gode opplevelser, topp kvalitet, trygghet for gjennomføringen og fornøyde kunder. Vi setter mennesket i sentrum og skaper varige verdier for våre kunder, påpeker både Rønnaug Nornes og Mads Meisingset.
– I FLOW Akademiet legger vi stor vekt på å fremme våre verdier og våre holdninger. Våre kjerneverdier er kompetanse, kvalitet, innovasjon og gjennomføring, tillegger Nornes.

Mads Meisingset, daglig leder i FLOW Group, understreker viktigheten av å utvikle denne type kompetanse, og roser deltagerne for et stort engasjement og kompetente diskusjoner og bidrag under den intensive prosjektleder samlingen.