Flow Trøndelag utvider drifts- og vedlikeholdsavdelingen og har ansatt Terje Meek (tv) og Glenn Jacobsen (th). I midten , Eirik Håker, Serviceleder i Flow Trøndelag VVS.

Flow Trøndelag VVS utvider drift- og vedlikeholdsavdelingen

FLOW Trøndelag VVS AS har ansatt Terje Meek og Glenn Jakobsen i drift- og vedlikeholdsavdeling. De begynte i selskapet 1. september

0

Terje Meek og Glenn Jakobsen har siden 2012 drevet Spongdal VVS AS. Nå avvikler de selskapet og blir ansatt i drift- og vedlikeholdsavdelingen til Flow Trøndelag VVS AS. Begge forteller at selskapet har hatt mer enn nok med oppdrag siden starten og tjent penger hvert år, men etter hvert har arbeidspresset blitt for stort.

I tillegg til Meek og Jakobsen har de hatt ansatt en lærling i Spongdal VVS. På det meste hadde selskapet en omsetning på 8 milioner kroner.

– Årsaken til at vi nå går over i faste stillinger hos FLOW Trøndelag VVS, er at vi ønsker å leve mer normale liv, uten konstant ha dårlig samvittighet ovenfor familie og venner.
-Vi er rørleggere som trives veldig godt med det praktiske arbeidet, men driver man en bedrift er det også en del andre arbeidsoppgaver som følger med. Kontorarbeid med fakturering, pristilbud, dokumentasjon, osv er ikke det vi har trivdes best med sier de to.

Eirik Håker, serviceleder i FLOW Trøndelag VVS er meget godt fornøyd med at de to tidligere kollegaene i Midt-Norge VVS AS har blitt kollegaer igjen.

-Vi vet meget godt hva Glenn og Terje står for faglig og menneskelig, så dette er med på å bygge vår gode kultur videre, sier Håker.

Terje og Glenn skal jobbe mye mot sine tidligere kunder i Spongdal VVS, men vil også benytte sin kompetanse mot andre kundegrupper i FLOW Trøndelag VVS.

-Vi gleder oss til å komme inn i et større arbeidsmiljø der vi får jobbe med det vi er best på, sier Glenn. Som også kan fortelle at de fortsatt er bestekompiser etter snart 7 år med opp og nedturer i egen bedrift.

-At vi skulle bli ansatt i en bedrift som er ISO 9001, 2015 sertifisert hadde vel ingen trodd sier Terje og smiler lurt.