På bildet ser vi fra venstre, Joakim Arnesen, FLOW Meisingset VVS, Greif Sæther , FLOW Trøndelag VVS og Mads Meisingset,FLOW Norge i god samtale mellom øktene.

FLOW Group øker bevisstheten rundt økonomistyring av både selskap og prosjekt

Har gjennomført tre dagers intensivprogram:

0

FLOW Group samlet denne uken daglige ledere fra hele landet til et tre-dagers egenutviklet lederprogram i regi av FLOW Akademiet. Læringsmålet for programmet er at gruppens daglig ledere skal få økt bevissthet og verktøy for økonomistyring av både selskap og prosjekt.
– I tillegg er målsetningen å få økt bevissthet omkring HMS, risikostyring og «kontinuerlig forbedring», sier Mads Meisingset, daglig leder i FLOW Group i en pressemelding.

– Dette er en del av det strategisk arbeidet med å øke kompetansen på vårt nøkkelpersonell i hele organisasjonen vår, sier Rønnaug Nornes, leder for K-HMS i FLOW Group og ansvarlig for FLOW Akademiet.

Det var lagt opp til tre intensive dager hvor temaene for samlingen er: Strategisk endring og markedstilpasning, virksomhetsstyring, lederskap i FLOW Group, medarbeiderutvikling, økonomistyring, kontraktsrett, effektiv produksjon, HMS, risikostyring og kontinuerlig forbedring.

– Medarbeiderne er vår viktigste ressurs, og vi som daglige ledere er nøkkelen for å utvikle dyktige, engasjerte og pålitelige fagfolk som gir gode opplevelser, topp kvalitet, trygghet for gjennomføringen og fornøyde kunder, påpeker Joakim Arnesen, daglig leder i FLOW Meisingset VVS, som selv er en av deltagerne under samlingen.

Greif Sæther, daglig leder i FLOW Trøndelag VVS, understreker viktigheten av å utvikle denne type lederkompetanse, og roser FLOW Akademiet og de andre deltagerne for et stort engasjement med kompetente diskusjoner og bidrag under denne konstruktive samlingen.

– I FLOW Akademiet legges det stor vekt på å fremme våre verdier og våre holdninger. Våre kjerneverdier er kompetanse, kvalitet, innovasjon og gjennomføring, og vi skal skape begeistring for våre kunder avslutter Øystein Frafjord, daglig leder i Stavanger Klima AS, et av FLOW selskapene i Stavanger området.