Flere nyansettelser i VikingBad

Den stadig voksende baderomsbedriften har økt bemanningen betydelig i 2018. I tillegg til flere nyansettelser tidligere i år, er det nå ansatt produktteknisk tegner og leder for salg og marked.

0

Per Torjussen er ansatt som ny leder for salg og marked i VikingBad. Per Torjussen kommer fra stillingen som markedssjef i Fibo AS, og har de siste 20 årene jobbet med markedsføring og salg innen byggevaremarkedet i Norge og Skandinavia. Han har omfattende erfaring fra salgsledelse, forhandlinger, produktutvikling og design samt strategisk markedsarbeid.

Per er 56 år, bosatt med sin kone i Søgne og har økonomiutdannelse fra BI Oslo og en MBA fra Surrey European Management School.

Peder Holm Østmoe er ansatt som produktteknisk tegner i VikingBad. Han kommer fra stillingen som senior protection/design engineer i Nexans Norway i Oslo, og har tidligere jobbet som design engineer og prosjektingeniør i Stavanger.

Peder er 31 år og bor med sin samboer i Arendal. Han har en Master of Science innen konstruksjon og materialer.

Både Per og Peder startet i sine nye stillinger i VikingBad i september i år.

Tidligere i år ble Snorre Larstad ansatt som Leder for Strategi- og Forretningsutvikling. Snorre Larstad har omfattende internasjonal erfaring fra ulike ledende stillinger i Asia, Europa og USA. Snorre kommer bl.a. fra stillinger som CEO for Jennifer Convertibles Inc, en av de største møbbelkjedene i USA, CEO for aCommerce i Indonesia, og Chief Strategy Officer for Morris Group i Zhejiang, Kina. Snorre vil ha en utøvende rolle overfor VikingBads øvrige ledere når det kommer til utarbeidelse og implementering av strategisk plattform og vekststrategi.

Snorre er 47 år og bosatt i Kongshavn med kone og barn. Han har en BBA og en MBA i strategi og ledelse fra Handelshøyskolen BI ved siden av omfattende studier i sinologi og kinesisk språk.»

– Med økt etterspørsel har det vært helt nødvendig å øke kapasiteten i bedriften, sier daglig leder Stein Viggo Karlsen i en pressemelding.

– Vi gleder oss over våre dyktige nye medarbeidere, som alle har med seg sterk og allsidig erfaring.