Tilleggsutdannelse sikrer også mer spennende og utfordrene jobber i fremtiden, i takt med utviklingen.

Fagskolen Telemark tilbyr nytt kurs i energidesign og bygningsfysikk

Digitalt 7 måneders faglig løft

0

Fagskolen Telemark tilbyr denne høsten 2019 nytt kurs i Energidesign og bygningsfysikk. Skolen legger stor vekt på at deltakerne skal kunne lære og anvende energiberegningsprogrammet SIMIEN. Ikke bare som et verktøy for å energimerke bygg. Men også for å kunne gjøre komplette og nøyaktige energianalyser av bygg. Kurset starter 24. og 25. oktober i Oslo. Deretter er det forelesninger og veiledning på nett. Det avsluttes med prosjekteksamen, selvvalgt prosjekt i Oslo mai 2020.

Ønsker du å utvide eller endre ditt arbeidsområde?

Energi- og klimautfordringene engasjerer sterkt i samfunnet. Kravene til å bygge eller rehabilitere bygg til å bli mer energi- effektive står sterkt i fokus. Dette er en utvikling som vil forsterkes i årene fremover. For å møte markedet for energieffektivisering er kompetente bransjeaktører sentralt, skriver skolen i sin introduksjon om kurset.

Kurset vil gi kompetanse innenfor fagområdene energirådgivning, Simien, bygningsfysikk og energivurdering av bygg.

Tverrfaglig kurs

Kurset er tverrfaglig. Studentene lærer både om bygningsfysikk, lysanlegg, oppvarming, vannbåren varme, varmepumper, energisentraler, ventilasjon, inneklima, økonomi samt hvilke styringsdokumenter (lover og forskrifter) som ligger til grunn.

Skolen har tilpasset kursets innhold til spesielt til elektrobransjen og VVS-bransjen. Også selgere og saksbehandlere innenfor disse bransjene.

Les hele artikkelen her: https://www.itbaktuelt.no/2019/08/20/fagskolen-telemark-tilbyr-nytt-kurs-energidesign-og-bygningsfysikk-2/