Brynjar Carlsen og Anita Sagen i Duravit Norge viser frem Happy D2 Plus serien under ISH sist uke

Duravit viste frem mange spennende nyheter for baderommet under ISH

Under ISH sist uke viste Duravit fram en rekke nye og spennende nyheter. Der fikk vi blant annet se nye møbelserier, matt porselen, blandebatterier og den nye tilbehørsserien Starck T.

0

Flaggskipet i den nye offensiven til Duravit er «tvilling»-kolleksjonene Viu – porselen og XViu – innredning, og som navnet forteller er dette to elementer som spiller på lag gjennom et komplett utvalg av porselen og møbler for baderommet.

Viu/XViu
– Med den nye Viu/XViu-serien leverer man myke, organiske former i kombinasjon med stor nøyaktighet i overganger mellom materialer. Både innen porselen og innredning er det nærmest uendelige muligheter for å skape ditt personlige baderom, sier markedssjef for Duravit Norge, Anita Sagen.

Saken fortsetter under bildet:

Duravit serien Viu
Happy D2 Plus møbel-serien.

– Viu porselenet; i denne serien finner man de lekreste badekar, toalett og servanter. XViu møbel  med metallkonsoller i matt sort og champagne er preget av presisjon og organiske teksturer. Designet leder tankene til minimalisme og bærekraft, men gir samtidig et luksuriøst preg.

Harmonisk Happy D2 Plus
Happy D.2 Plus er en komplett møbelsreie i en rekke farger, som kan leveres med hvite, og graphite matte servanter, toalett og badekar. Serien presenterer seg fra en feminin side: dette er oppnådd takket være den fine radiusen til de avrundede hjørner på møbel, benkeplater og servanter.
– Vi ser spesielt servanter kommer i nye farger, der sorte matte toner er veldig inn nå, det er en ny silkematt overflate som gjør at porselenet virket lunt og behagelig, sier Sagen.

Saken fortsetter under bildet:

Ny designkran fra Duravit.

– Det karakteristiske designet fortsetter i Happy D.2 Pluss møbelområde. Andre lekre nyheter er speil med digital styring, der man kan dempe og endre på lys og baklys etter ønske, fortsetter Sagen.

Det lille baderommet
Med møbelserien Viu/XViu tar Duravit fram et nytt mini-bad, med smarte løsninger.
– Hvem at sagt at et lite bad trenger å være kjedelig. Mange ønsker seg et bad nr. 2. og her er det mye å velge i, forteller Sagen.

Design/kvalitet
Noen har sagt at en designlinje viser kvaliteten i detaljene. I så måte imponerer XViu med den patenterte Duravit C-bonded teknologien, som er en ny sammenføyning mellom porselen og møbel/konsoller som sammen med glasshyllene er tilgjengelige i en rekke farger

– Ny materialteknologi driver designmulighetene videre og det er tydelig at Duravits faste designer Starck, har blitt inspirert av mulighetene. Utvalget preges av designmessig harmoni og et gjennomtenkt konsept helt ned til den minste knagg.
– Det er ikke bare designet som imponerer, det er lagt mye arbeid i funksjonalitet og kvalitet, som fastmontert innredning i skuffer, påpeker Sagen.

Happy D2 Plus – serien i matt porselen