Markedssjef Anta Sagen i Duravit Norge viste frem flere nyheter under leverandørmessen til VVS Eksperten.Her viser hun frem det nye toalettet i antrasitt grå farge, med Matt satin finish.

Duravit viste frem flere nyheter under messen til VVS Eksperten

Under VVS Ekspertens leverandørmesse nylig viste Duravit frem flere av årets nyheter. Blant produktene som fikk størst oppmerksomhet var et antrasitt toalett i Happy D Plus – serien, samt en ny prisgunstig møbelserie.

0

Under VVS Ekspertens leverandørmesse nylig viste Duravit frem flere av årets nyheter. Blant produktene som fikk størst oppmerksomhet var et antrasitt toalett i Happy D Plus – serien, samt en ny prisgunstig møbelserie.

– Årets leverandørmesse i regi av VVS Eksperten var en skikkelig opptur. Jeg må berømme kjeden for at de hadde tenkt nytt, og lagt selve messen til formiddagen. Det ga oss en veldig positiv respons med mange besøk og hyggelige samtaler med medlemsbedriftene, sier markedssjef i Duravit Norge, Anita Sagen.

Duravits nye antrasitt grå toalettet med Matt satin. Toalettet har blitt svært godt mottatt i markedet.

Happy D2
– Vårt nye antrasitt grå toalettet med en Matt satin finish på utsiden og “glossy” innvendig har blitt en suksess. At det er blankt innvendig er viktig for rengjøring og hygiene, og er noe vi tror vi slå an sammen med design og farge. Det finnes også servanter for møbler/benkeplater i samme antrasitt grå farge. Doen og servanten er del av møbelserie kalt Happy D2 Plus, forteller Sagen.

XBase
Duravit har også lansert en ny møbelserie i et prisgunstig prisleie i 2019.

Duravits nye møbelserie.

Møbelserien kommer i fire størrelser, 60, 80, 100 og 120 cm, og inneholder fire tidsriktige farger som matt hvit, eik, grafitt matt og mørk kastanje.
– Det finnes skap i to høyder, samt speil og speilskap, som også har gode priser, påpeker Sagen.

Me by Starck i hvit matt satin
Den siste nyheten baderomsleverandøren lanserte under leverandørmessen gjaldt designtoalettet Me by Starck som har vært en av Duravit sine bestselgere de siste to årene.
– Matte overflater er svært etterspurt om dagen, og Duravit har derfor nå lansert denne bestselgeren i hvit Matt satin. Også dette doet er  “glossy” på innsiden med tanke på rengjøringen og hygiene. I tillegg finnes det en del servanter i Me by Starck serien, nå kan vi levere disse i hvit Matt satin også, sier Sagen.