Armaturjonsson deltok på Bygg Reis deg for første gang i år. Det var en suksess kunne denne gjengen fortelle, fra venstre Thorn Fredrik Hemsen, Even Tveter, Tveter Rørservice, Bademiljø Marie Kolbu, og Fredrik Henriksen, fra Armaturjonsson.

– Dette er viktig merkevarebygging

Vellykket Bygg Reis Deg for Armaturjonsson:

0

Armaturjonsson var en av VVS-aktørene på Bygg Reis Deg, med fokus på sine smarthusprodukter, Arjonsmart. – Dette er god og viktig merkevarebygging for oss, samt at vi øker folks kjennskap til våre systemer, sier markedsansvarlig Marie Kristine Kolbu og teknisk sjef Thorn Fredrik Hemsen til VVSforum.

– Vi har fått stor oppmerksomhet og god respons både fra forbrukere, fagpersonell og byggherrer, og fått vist oss fram på en fordelaktig måte sammen med Bademiljø, som var vår samarbeidspartner i dette tilfellet.

Første gang
Dette er første gang Armaturjonssons deltok på Bygg Reis Deg, og man valgte først og fremst å løfte fram Arjonsmart-systemet, som favner en stor, potensiell kjøpegruppe.

– Kanskje man har en gammel romtermostat på veggen, uten mulighet for nattsenking. Da har vi løsningen, fastslår Marie

Med Arjonsmart kan du styre vannbåren gulvvarme, radiator, panelovner, overvåke dører og vinduer, styre lys og andre elektriske enheter som kaffetrakter, strykejern osv i én og samme app.

Det gir også mulighet for mange smart løsninger som f.eks. å redusere varmen i et rom hvis et vindu med en dør- og vindussensor åpnes. På den måten slipper du å fyre unødvendig.

Arjonstop Connect
Under messen, viste de også fram vannstoppventilen ”Arjonstop Connect”, en nyvinning som vil bli lansert mot slutten av året. En gladnyhet både for de som skal bygge nytt, det være seg hus eller hytte, samt de som ønsker å oppgradere i et eksisterende bygg, mener Marie og Thorn Fredrik.

– Den har lenge vært tilgjengelig i en basic-versjon som automatisk stenger vanninntaket om det oppdages en lekkasje, samt at den varsler med lyd og lys. ”Connect” kan integreres sammen med de andre smarthusproduktene i Arjonsmart-systemet. Du må ikke ha vannbåren varme for å bruke systemet, men du kan ha det, påpeker hun.

Systemet gjør at du kan styre vannstoppventilen via smarttelefonen, og du får varsling på telefonen dersom det oppstår vannlekkasje.

– Glemte du å slå av vannet da du dro på ferie er det med andre ord slett ingen krise. Du kan gjøre det på telefonen fra Spania eller hvor i verden du måtte befinne deg. En relevant løsning både for boliger og hytter.

Produktfokus
Det er smarthusproduktene Arjonsmart som har vært profilert under messen framfor Armaturjonsson som leverandør. Det har vært et helt bevisst valg.

– Om man ikke kjenner til navnet Armaturjonsson fra før, vil de som har besøkt oss gjerne søke informasjon om produktnavnet på nettet når de kommer hjem. Således er det enkelt å finne fram til både oss og til Bademiljø, hvor produktene er tilgjengelig for kjøp i nettbutikken. Her kan du klikke deg inn og bestille varene og hente dem i nærmeste Bademiljø-butikk.

– Og om du ønsker vannstoppventilen eller andre smarthusprodukter installert, har Bademiljø rørleggere som gjør dette. Det gjør det enkelt og trygt for deg som forbruker, understreker de.

Godt fornøyd med utbyttet av tilstedeværelsen på Bygg Reis Deg.