Daikin Norge her representert ved markedskoordinator Thomas Krogh, og salgs-og markedssjef Thomas Karlsson,fortsetter veksten i Norge, og har ansatt tre nye medarbeidere.

Daikin fortsetter veksten i Norge

Daikin fortsetter veksten i Norge og styrker i den forbindelse staben ytterligere. Sist inn er Arne Ytre, Oliver Vestbø og Hans Petter Borchgrevink.

0

– Siden høsten 2017 og frem til idag er det blitt 10 ny kollegaer og totalt teller vi nå 33 ansatte i Norge sier Salgs- og markedssjef Thomas Karlson. Tidligere har vi hentet inn bl.a. Thomas Nilsen fra Panasonic/Ventistål, Aleksander Bremnes fra Mitsubishi, Vidar Moe fra Coromatic og nå ikke minst Arne Ytre fra Nibe. Vi har i samme periode ansatt flere nye distriktsansvarlig rundt omkring i Norge, Hans Petter Nygård, Stian Samdal og sist inn er Oliver Vestbø. Samt at vi nå søker distriktsansvarlig for Hordaland og Sogn og Fjordane, sier salgs– og markedssjef Thomas Karlson i Daikin Norge.

Arne Ytre – Produktansvarlig Altherma
Arne Ytre kommer fra stillingen som Teknisk Produktsjef Nibe og er nå Produktansvarlig Daikin Altherma. Arne gir oss mer tyngde på de vannbårne produktene med sin bakgrunn og kompetanse. Vi lanserer nå nye Væske/vann varmepumper så det og få Arne på laget styrker oss betraktelig. Han går nå inn i teamet sammen med bla Thomas Nilsen (tidligere Panasonic/Ventistål) der de også har fått med seg Vidar Moe (Coromatic) og Gilbert Ignacio som har mange år bak seg hos Daikin.

Oliver Vestbø – Distriktsansvarlig Rogaland/Agder
Oliver er utdannet kjølemontør og har jobbet med Daikin i flere år allerede, han inngår i ett team av distriktsansvarlig som alle innehar kjøleteknisk bakgrunn. Det har vært viktig for oss å også gå denne veien med de vi har ute på veien. De skal følge opp alle kundene våre og må da inneha riktig kompetanse.

Hans Petter Borchgrevink – Teknisk support
Hans Petter er utdannet kjølemontør og kommer fra Østlandske Kjøleservice der har var tekniker. Vi er utrolig fornøyd med at Hans Petter kom til oss, Hans Petter har vært tekniker ute og innehar viktig kompetanse for å bistå våre kunder.

Saken fortsetter under bildet:

Arne Ytre, Oliver Vestbø og Hans Petter Borchgrevink

– I tillegg har vi ansatt Morten Schaug fra Pingvin Klima, Morten begynner hos oss 1 juni i stillingen som Produktsjef. Vi gleder oss stort over å få Morten med oss på laget. Det at enda en bransjemann velger oss betyr mye. Morten har lang erfaring i bransjen og vil være en viktig brikke for oss videre i oppbygningen av Daikin og satsningen vi gjør i Norge, fortsetter Karlson.

– Vi går inn i en meget spennende tid der vi nå også ser økt ordrereserve i Marine og Offshore. Marine og Offshore har ligget litt brakk noen år, men endelig har det begynt å løsne der også. Dette sammen med veksten vi har på privatmarked samt nå også industri og teknisk kjøling gjør dette til en veldig spennende tid for oss.