Berøringsfrie armaturer fra Conti+ lanseres i nytt design

Conti+ leverer nå Lino- og Ultra seriene også i børstet krom, børstet nikkel og polert messing. – Markedet har etterspurt nytt design på produktene fra Conti+, og det er bakgrunnen for lanseringen av nye berøringsfrie armaturer.

0

Det skriver den sveitsiske produsenten i en pressemelding.
– Med økt fokus på design, og et ønske om bredere utvalg av utførelser har produsenten jobbet med å tilfredsstille markedets behov, skriver Froster AS videre som er den norske distributøren av Conti + produktene i Norge.

Modellene i Lino-serien leveres med blank krom standard utførelse, og nyhetene polert messing, børstet krom, og børstet nikkel. Alle modellene er tilgjengelig med batteri(6V) eller nettdrift. Ultra-serien leveres med de samme nyhetene, samt modeller og utførelser. Alle utførelser er tilgjengelig med batteri(4xAA) eller nettdrift

Conti+ er en sveitsisk produsent av baderomsarmaturer med fokus på elektroniske armaturer for det profesjonelle markedet. Produktene er spesielt godt egnet for industri, hoteller, sykehus, flyplasser og andre tunge applikasjonsområder. Produsenten er spesielt godt kjent for sine løsninger med et effektivt og enkelt veldikeholdskonsept, lang batterilevetid, og hygienisk fokus.

Froster AS samarbeider tett med grossistene.