På bildet: Ole Helge Rønning fra Statsbygg. Odd Arne Gresseth fra HENT. André Granvold fra Comfort Oppdal, Jarle Amble fra Comfort. Fotograf: Anne Skjøtskift

Comfort tar opp kampen med de store kjedene i proff-markedet

Rørleggerkjeden Comfort tar opp kampen med de store kjedene i proff-markedet, og tar strategiske grep for å vokse ytterligere i dette segmentet.

0

– Vi lanserte nylig egne nettsider for proff-markedet, og har planer om flere spennende markedsaktiviteter rettet mot dette markedet, og andre som forholder seg til teknisk rørleggervirksomhet, forteller teknisk fagsjef i Comfort, Jarle Amble.

Viktige grep

Amble forteller at dette er viktige og tidsriktige grep for å styrke rørleggerkjeden Comfort i proff-markedet.

– Proff-markedet utgjør allerede en stor del av omsetningen til Comfort, likevel er det overraskende få som kjenner hele bredden i våre medlemmers kompetanse på dette området. Vi ønsker å bli sterke i konkurransen med de store. Større prosjekter gir medlemsbedriftene våre trygghet for sysselsetting og inntjening, sier teknisk sjef i rørleggerkjeden Comfort, Jarle Amble.

Fra A til Å
Comfortbutikken Rørsenteret AS på Oppdal var med da Norsk Helsearkiv nylig sto ferdig på Tynset.

­– Norsk Helsearkiv er et godt eksempel på hvordan Comfort brukes både som rådgiver og operativ partner i større byggeprosjekter. Comfort bidro som rådgivere under forprosjektet av anlegget, og har levert alt fra varme og kjøling, sanitæranlegg, sprinkel og avanserte slukkeanlegg i arkivet, sier Amble.