Cinderella forbrenningstoaletter hedret i Australia

Cinderella Eco Group mottok den 11. juli den “Good Design Award ” i hele to kategorier på 2019 Good Design Awards. Begivenheten fant sted på The Star i Sydney, Australia nylig.

0

Tilstede for å motta de to Good Design Awards-prisene foran et festkledd publikum på over 1000 tilskuere var Cinderella Eco Groups australske team. Good Design Awards-juryen presenterte Cinderella forbrenningstoaletter med designpriser i Best Engineering Design og Best Product Design, Home og Building.

Dette skriver selskapet i en pressemelding.

Markering av Good Design siden 1958
Good Design Australia er en internasjonal designfremmende organisasjon med ansvaret for Australias årlige Good Design Awards og andre signaturdesignhendelser. Organisasjonen har siden 1958 «forpliktet seg til å fremme betydningen av design til næringsliv, industri, myndigheter og allmennheten og den kritiske rollen god design spiller for å skape en bedre, sikrere og mer trivelig verden som nøkkelen til økt sosialt velvære og velstand gjennom empati og innsikt» ifølge bakgrunnsinformasjonen til Good Design Australia.

Good Design troféer
– Gratulerer til Cinderella Eco Group.Dette er en betydelig prestasjon, og du bør være veldig stolt av å ha blitt premiert blant den høye kvaliteten på innsendinger mottatt i år på tvers av de 10 viktigste design disipliner og 28 underkategorier, skriver generaldirektør Rachel Wye i Good Design Australia ved kunngjøring av prisen.

Å vinne denne jeve designprisen i to kategorier, Best Engineering Design og Best Product Design, Home and Building, er en ære som plasserer Cinderella Eco Group blant de ledende leverandørene av bærekraftig-designede produkter og tjenester på det australske markedet. Prisene utdeles til produkter og tjenester som er blant de høyeste nøkkeldrivere for innovasjon, økonomisk vekst, eksport og produktivitet og en viktig sammenheng mellom kreativitet, innovasjon og kommersiell suksess.

Gunhild Sjøvik konsernsjef Cinderella Eco Group i Norge.

– Vi er beæret over å ha vunnet disse prisene blant så mange fantastiske utfordrere, sier Gunhild Sjøvik i pressemeldingen, konsernsjef for Cinderella Eco Group i Norge. – Å bli anerkjent på denne måten, betyr mye for oss i vårt arbeid med å tilby alternative sanitærløsninger til Australia. Vi lanserte produktet i det australske markedet i 2018, og dette er et fantastisk løft for oppmerksomheten omkring våre produkter. Vi har et flott team på plass i Australia som allerede har gjort inntrykk på publikum og våre nyeste kunder, som ser etter toaletter som gir komfort og bærekraft uten bruk av vann eller skadelige kjemikalier.

 

Som skapt for Australia
– Cinderellas forbrenningsteknologi representerer en nyskapende, vannfri avfallshåndteringsprosess som har møtt global oppmerksomhet fra verdensområder som mangler kloakkanlegg og hvor vann er en truet ressurs, til hytteeierne som ønsker å finne komfortable, hygieniske løsninger for isolerte områder nær naturen uten økologiske fotavtrykk, forklarer Anette og Darren Helleren, hos Cinderellas forhandler Scandinavian Eco Solution Pty Ltd., i Victoria.
– Cinderella forbrenningstoaletter er ideelle for det australske markedet, og vi er veldig glade for at de har vunnet denne prestisjefylte prisen.

– Vi presenterer Cinderella forbrenningstoaletter på mange arenaer, forteller Trent Bichel i AKT Mobile Systems, Cinderellas forhandler i Queensland. – Det er et stort potensial for bruk i velferdsbransjen der hundrevis av bygninger blir bygget i områder uten kloakk og hvor avfall for tiden blir transportert på vei.