Waterguard AS styker salgsapparatet, og har ansatt Christer Legreid Løge som ny selger.

Christer Legreid Løge er ansatt som ny selger i Waterguard

– På grunn av økende etterspørsel, samtidig som vi ønsker å være mest mulig tilgjengelig for våre kunder, har vi ansatt Christer Legreid Løge som ny selger. Han vil ha ansvaret for salget i Rogaland, Hordaland, Nordland, Sogn og Fjordane med Møre og Romsdal.

0

Det skriver Waterguard i en pressemelding.

Løge kommer fra stillingen som VVS Rørlegger/Industri Rørlegger i BKS VVS & Industri.
– Jeg har jobbet veldig fleksibelt med det meste innenfor rørfaget som blant annet rehab og nybygg, Jeg har jobbet med mange spennende og utfordrende prosjekter i Bergens-området, som for eksempel Nye Kunsthøyskolen og Dale Oen Arena, og har høstet mye erfaring av det, sier Løge.

Han startet rørleggerkarrieren hos Arna og Åsane Rørlegger Service hvor han også gikk i lære. I tillegg har Løge jobbet for Altivann og Apply TB tidligere.
– Jeg har jobbet som rørlegger, team leder og rørleggerbas i de ulike firmaene jeg har vært. Det har bidratt til at jeg har fått utviklet meg hele tiden, og gjort meg til en mer komplett rørlegger, sier Løge.

Han har fagbrev innenfor VVS, men har allerede jobbet en del med industri og VA i sin hittil korte yrkeskarriere.

Christer Legreid Løge er 28 år og bor i ytre Sandviken i Bergen med samboer.

– Vi gleder oss over at Christer skal begynne hos oss, og styrke vårt salgsapparat. Vi ser frem til at han skal følge opp våre kunder i de områdene han skal ha ansvaret for, uttaler Tobias Johansen, salgsleder i Waterguard AS.