Bård Vegard Skogli (37) fra Balsfjord får ansvaret for Finnmark, Troms og Nordland.

Bård Vegard Skogli ny regionsansvarlig i VB

VB har ansatt Bård Vegard Skogli (37) fra Balsfjord som ny regionsansvarlig for fylkene Finnmark, Troms og Nordland. Skogli kommer fra stillingen som salgssjef i Norsk Fagutdanning. Han tiltrådte stillingen 3. januar 2019. 

0

VB har ansatt Bård Vegard Skogli (37) fra Balsfjord som ny regionsansvarlig for fylkene Finnmark, Troms og Nordland. Skogli kommer fra stillingen som salgssjef i Norsk Fagutdanning. Han tiltrådte stillingen 3. januar 2019.

-Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått tilliten til å få muligheten med å jobbe for en av de mest nyskapende bedriftene i landet og i en så markant kjedeaktør i faget. Arbeidsoppgavene som regionsansvarlig i nord er utrolig spennende og utfordrende, og det er noe jeg gleder meg veldig til å ta fatt på. Jeg har vært heldig med at jeg har truffet flere av medlemsbedriftene allerede og det er stor kompetanse ute blant de som jeg virkelig ser frem til å lære mer av. Det er morsomt å treffe fagfolk som har så stor interesse i å være en seriøs aktør i sin del av regionen, med stort fokus på faget, kvalitet, struktur og kompetanseheving, sier Bård Vegard Skogli i en pressemelding.

Fra Norsk Fagutdanning
Bård Vegard Skogli kommer fra stillingen som salgssjef i Norsk Fagutdanning hvor han har hatt ansvar for storkunder, produktutvikling og opplæring. Han er en sertifisert og erfaren instruktør i varme arbeider og våtromskurs og har holdt kurs for flere av medlemsbedriftene i VB.

Salgs- og markedssjef i VB, Stine Anda Pedersen forteller at hun er veldig glad for å ha fått Bård Vegard med på laget. Med sin solide faglige bakgrunn, salgserfaring og gode relasjonsbyggende egenskaper, vil Bård Vegard bidra til å styrke og videreutvikle medlemsbedriftene i nord.

Bred erfaring
Skogli er utdannet byggmester og har bred erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.

Som byggmester og daglig leder i egen bedrift har han selv kjent på kroppen utfordringene som følger det å drive en håndverksbedrift. En erfaring som kommer godt med når han nå tar fatt på arbeidet med å bidra til utvikling av VB-bedriftene i nord.

-En viktig del av den lokale forretningsutviklingen er ifølge Pedersen å bistå medlemsbedriftene med salg og oppfølging knyttet til VBs samarbeidsavtaler innenfor drift, vedlikehold, forsikring og sanering.

Også her har Skogli solid kompetanse. Forsikrings- og saneringsbransjen kjenner han fra tiden da han jobbet som skadeinspektør. Han har vært takstmann/bygningsinspektør i Byggebistand Tromsø. Og så har han jobbet aktivt med proffsalg som salgssjef for byggevarer/armering i E. A Smith, avd. Smith StålBygger’n Tromsø

-Bård Vegard har allerede gjort et meget godt inntrykk og har akkurat de kvalitetene og erfaringen som VB trenger for region nord, avslutter Pedersen.