Bård Samstad slutter som adm.direktør i Heidenreich AS

Bård Samstad slutter som adm. direktør i Heidenreich

Ny adm.direktør tar over 1.september:

0

Bård Samstad slutter 31.08.2019 i sin stilling som administrerende direktør i Heidenreich. Han fratrer stillingen grunnet private og helsemessige årsaker.

Det skriver Heidenreich i en pressemelding torsdag.

En fartstid på over 20 år i Heidenreich avsluttes
Bård Samtad overtok som administrerende direktør i oktober 2010, etter at GC- gruppen kjøpte seg inn i Heidenreich i slutten av 2009. Bård har vært en viktig pådriver til et sterkere og mer synlig Heidenreich.
– Samtsad hadde før dette allerede en lang fartstid i Heidenreich fra ulike stillinger innen salg og marked. Når Bård nå slutter har han vært en viktig ressurs for Heidenreich i over 20 år, skriver Heidenreich videre.

– Det har vært en spennende reise for Heidenreich under Bårds ledelse, i et marked i store endringer. Et område som har vært, og fortsatt er viktig for Heidenreich er å ha kundens behov i fokus. Her har Bård vært en pådriver og ressurs i utviklingen av rutiner og prosesser for å skape et effektivt og enkelt Heidenreich.

Bjørn Moen blir ny adm. direktør i Heidenreich AS
Styret i Heidenreich AS har utnevnt økonomidirektør Bjørn Moen som ny administrerende direktør. Han overtar stillingen fra 01.09.2019.

Bjørn Moen har jobbet i Heidenreich siden 01.09.2011, og jobbet før dette blant annet i Rørkjøp i over syv år. I tiden i Heidenreich har Bjørn jobbet tett med Bård Samstad og den øvrige organisasjonen, og han har derfor allerede god innsikt og kunnskap om alle prosesser i Heidenreich AS, skriver selskapet til slutt i pressemelding.