Torkild Bøe har begynt som avdelingsleder i entrepriseavdelingen til Bryn Byggklima AS i Asker.

Ny avdelingsleder hos Bryn Byggklima AS

Torkild Bøe er ansatt som ny avdelingsleder for entrepriseavdelingen på hovedkontoret i Asker. Han skal lede avdelingen som i dag består av 16 personer.

0

Bøe er utdannet VVS ingeniør fra høgskolen i Oslo, og har lang fartstid i ventilasjonsbransjen. Han startet som prosjektleder i GK etter endt utdannelse, og har de siste 21 årene jobbet hos Micro Matic. Her har han bygd opp en ventilasjonsavdeling som i dag er blitt en betydelig aktør i markedet.

Bøe har vært en stor pådriver for behovsstyrt ventilasjon, og har samarbeidet tett med en rekke aktører i bransjen med dette arbeidet. I de senere år har han også jobbet mye med brannsikring av ventilasjonsanlegg. Vi har levert komplette systemløsninger og vært med å påvirke markedet i riktig retning, uttaler Bøe.  Min kompetanse ønsker jeg å dele med våre kunder og nye kolleger i Bryn Byggklima, og håper å kunne bidra til videre utvikling av selskapet i min nye stilling.

– Jeg er forberedt på en stor endring i hverdagen når jeg nå skal over i entreprisemarkedet. Bryn Byggklima er et solid selskap med mange dyktige fagfolk, og jeg ser frem til å bli med å utvikle prosjekter fremover. Det skal også bli spennende å kunne utnytte all kompetansen som finnes i Bryn Byggklima, sier Torkild Bø i pressemeldingen.

Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på østlandet innen installasjon og service på klimaanlegg til yrkesbygg. Selskapets kompetansefelt finnes innen ventilasjon med fokus på nybygg, rehablitering, service, automatikk, kjøling og renluftsteknikk.

Bryn Byggklima AS har i dag 7 avdelingskontorer og ca 210 ansatte.

Selskapet omsatte for i overkant av 550 mill. i 2018 og bedriftens hovedkontor ligger i Asker.