Daglig leder i Armaturjonsson, Kjell Bernt Kalland.

Armaturjonsson skal delta på Bygg Reis Deg for første gang

Fokus på smarthusteknologi:

0

Armaturjonsson deltar i år for første gang på Bygg Reis Deg. – Selv om våre produkter selges via grossist, ønsker vi å øke kjennskapen og kunnskapen rundt vårt smarthussystem hos den norske forbrukeren, sier Kjell Bernt Kalland, daglig leder i Armaturjonsson.
.
Armaturjonsson har lansert smarthussystemet Arjonsmart. Systemet består av romtermostater, trådløs nettverksport, smartplugg, dør- og vindussensor, trådløs bryter, smartrelé med mer. Her kan man overvåke dører og vinduer, styre vannbåren gulvvarme, radiatorer, panelovner, lys og andre elektriske enheter -alt via app.
– I tillegg jobber vi i disse dager med å lansere den lenge etterlengtede vannstoppventilen, Arjonstop Connect. Vi har troen på smarthus og den tryggheten og enkeltheten dette gir huseier. Når man tradisjonelt opererer i B2B-markedet er det ikke alltid like lett å nå ut til forbrukere -og det er nettopp det vi ønsker å gjøre noe med ved årets deltagelse på Bygg Reis Reis Deg, sier Kalland.

– Vi kommer ikke til å selge direkte til privatkunden, men opplyse kunden om hvilke muligheter de har når de er i kontakt med sin lokale rørlegger. De aller fleste forbinder kanskje smarthusteknologi med elektrikere, men dette er altså produkter man kan få gjennom rørleggeren. Vi har nettopp inngått et samarbeid med Bademiljø, noe som gjør at produktene er tilgjengelig for kjøp på bademiljo.no, sier Kalland avslutningsvis.