– ­Baderommet kan gjerne ha en industriell stil med en utstrakt kombinasjon av forskjellige materialer, med innslag av maskulinitet, sier administrerende direktør i Comfort, Kari Øgle Kjensberg.

– I år er det meste lov på baderommet

Mange planlegger å pusse opp i 2019

0

Men, de fleste skal bruke under 100.000 kroner på oppussingen. Baderommet er et av rommene mange ønsker pusse opp i 2019. Med enkle grep kan man få et fornyet bad til en rimelig penge.

Saken fortsetter under bildet:

Illustrasjonsfoto

70 prosent av dem som skal pusse opp planlegger å bruke 100.000 kroner eller mindre på oppussingen. Kun åtte prosent skal bruke over 200.000 på oppussing i 2019.

– Å renovere et helt bad kan være kostbart. Som i alle andre rom kan små grep også gjøre en stor forskjell på baderommet. Det trenger ikke å koste all verden å fornye badet, sier administrerende direktør i Comfort, Kari Øgle Kjensberg.

Det meste er lov i 2019
Kjensberg forteller at drømmebadet i 2019 skal ha lite symmetri og at det interiørmessig skal være mer likt andre rom.

­– Her er det bare fantasien som stopper deg. Det meste er lov. Planter, materialer og interiørelementer man ellers er vant til å se i andre rom skal inn på badet. Dette er mindre investeringer som bidrar til å fornye badet, sier Kjensberg.
– Det å installere en ny kran, et nytt dusjhode eller å montere et nytt baderomsmøbel er også gode og rimelige grep for å gi badet et løft, legger hun til.

Innslag av maskulinitet
Baderomsmøblementet skal ha ulike materialer i 2019. Det blir også mer innslag av farger på badet. Vegger, tak og møbler skal ha mørke, dype farger.

– ­Baderommet kan gjerne ha en industriell stil med en utstrakt kombinasjon av forskjellige materialer, med innslag av maskulinitet, sier Kjensberg.