Fra venstre: Viktoria Egeland, Hanne Skjemstad, Malgorzata Maculewicz.

Norges Rørleggerbedrift blir en del av Comfort-kjeden

Åpner butikk på Alna:

0

Norges Rørleggerbedrift AS har over 20 års erfaring i bransjen, og jobber i all hovedsak med store kommunale og private byggeprosjekter, blant annet for Veidekke, Boligbygg Oslo og Kongsberg kommune. Nå går bedriften inn som medlem i Comfort-Kjeden.

– Vi skal videreføre vårt fokus på de store prosjektene, men en helt ny satsning for oss nå blir butikk og det gleder vi oss veldig til. Vi merker allerede mange forespørsler fra privatmarkedet, spesielt på serviceoppdrag, butikksalg og totalrenovering av bad, forteller butikksjef, Malgorzata Maculewicz i en pressemelding.

Comfort Alna har til sammen 26 ansatte. I den nye butikken er det Malgorzata og Viktoria Egeland som vil møte kundene i det daglige.

– For å sørge for at vi er godt rustet til å ta imot oppussingsinteresserte kunder, så har vi ansatt Viktoria. Hun har designutdannelse og har jobbet med salg i 15 år. Vi elsker begge to å jobbe med interiør så vi blir et godt team her i butikken, sier Malgorzata.

Et mekka for oppussingsglade nordmenn
Fagansvarlig for butikkene i Comfort-Kjeden, Hanne Skjemstad, er veldig fornøyd med butikkens beliggenhet.

– Vi har savnet å ha en butikk på Alna. Det er et område folk reiser til når de skal pusse opp og Alna vel å beregne som et mekka for oppussingsglade nordmenn. Her er vi midt i smørøyet. Butikken er på 144 kvm, så her får vi vist frem alt fra større baderomsutstillinger til forskjellige interiørelementer og tilbehør som man kan ha behov for på et bad, forteller hun.

Butikken på Alna blir den femte Comfort-butikken i Oslo. Totalt har Comfort-Kjeden om lag 85 butikker fordelt over hele landet.

– Comfort er en rørleggerkjede som er sterke på rørleggerfaget. Vi jobber med alt fra små til store prosjekter og har en teknisk fagkompetanse som er unik i bransjen. I tillegg er vi sterke på butikk. Dette er en viktig kombinasjon for oss, forteller Skjemstad. Butikken ligger i Brobekkveien 106A og åpner 13. juni. Det vil bli ulike aktiviteter i butikken 13.- 15.juni.