Anne Dahl Øiseth begynner som ny Country Manager i Grohe Norge fra 1.februar 2020.

Anne Dahl Øiseth blir Country Manager i Grohe Norge

Grohe Norge har ansatt Anne Dahl Øiseth som ny Country Manager. Hun starter i stillingen 1. februar 2020. Anne Øiseth inngår dermed i selskapets nordiske ledelse sammen med nordisk sjef, Peter Juul og de øvrige landssjefene.

0

Som Country Manager vil Anne Dahl Øiseth ha ansvaret for GROHEs salg og markedsføring i Norge samt være ansvarlig for det norske teamet.

Det skriver Grohe i en pressemelding torsdag.

Anne Dahl Øiseth er 57 år gammel og har inngående kjennskap til bransjen da hun har mer enn 10 års erfaring fra salgs- og markedsdirektørstillinger i Onninen og GK-konsernet. Med sin erfaring fra grossistverdenen vil Anne være med på å styrke GROHE sin posisjon her og samtidig utvide relasjonen til rørleggerkjedene. Anne har en teknisk bakgrunn og har jobbet med tekniske produkter igjennom store deler av karrieren.

– GROHE Norge er midt i en veldig spennende utviklingsfase og vi styrker nå det nordiske teamet med Anne. Hun er en sterk profil, som i tillegg til sin betydelige ledelses- og forretningsmessige kompetanse også har mye kunnskap om bransjen fra sine tidligere posisjoner. Jeg er derfor utrolig glad både på mine egne og GROHEs vegne over at Anne har sagt ja til å gå inn i rollen som Country Manager, og jeg ser frem til at vi sammen skal ta GROHE Norge videre til neste nivå, sier den nordiske sjefen Peter Juul.

– Jeg opplever GROHE som et meget spennende selskap med mange muligheter i det norske markedet, og jeg ser frem til å ta fatt på nye og utfordrende arbeidsoppgaver i GROHE, sier Anne Dahl Øiseth i en kommentar.