Myrkdalen hotell hvor Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening i Bergen arrangerer konferansen «Kvinner i Myrkdalen». Foto: Myrkdalen hotel

VVS-foreningen i Bergen inviterer til konferansen «Kvinner i Myrkdalen»

Ønsker en arena for kvinner i byggebransjen:

0

Bakgrunnen for tiltaket er ønsket om å skape en utviklingsarena for kvinner i byggebransjen, og at man blir kjent med og får dele nyttige erfaringer med kollegaer i bransjen.

På den første konferansen er temaet kommunikasjon, ledelse og selvledelse og arrangøren forteller at fagprogrammet har fått svært god respons. Det er allerede 40 påmeldte.

– Vi er overveldet over den positive responsen. Selvsagt er fagprogrammet ett stort trekkplaster, og vi har også fått god respons på at arrangementet er for alle kvinner i byggebransjen. Vi samler leverandør, entreprenør, byggherre, rådgiver/arkitekt fra alle fagfeltene innen byggebransjen, skriver VVS-foreningen i Bergen i en melding.
– Som en av lederne i en større bedrift sa her om dagen; mange tror at hverdagen bare handler om det faglige, men dette, samspillet mellom mennesker er like viktig. Det er helt rett og viser at temaet er høyest relevant i disse tider.

Konferansen arrangeres 8.-9. mars på Myrkdalen hotell. Du finner mer info om arrangementet her