Her har vi en glad og stolt gjeng i VB Moss Rørleggerservice som er klare til å ta i mot kundene i en splitter ny butikk.

VB Moss Rørleggerservice feirer ny butikk 

I dag åpner VB Moss Rørleggerservice sin nye butikk ved Rygge Storsenter. Jan Erik Fotland og de 11 medarbeiderne i rørleggerbedriften ser frem til å vise frem den 215 kvadratmeter store butikken med inspirerende og spennende baderomsmiljøer og utstyr til baderommet for kundene i Moss, Rygge, Råde, Son og Våler.

0

I dag åpner VB Moss Rørleggerservice sin nye butikk ved Rygge Storsenter. Jan Erik Fotland og de 11 medarbeiderne i rørleggerbedriften ser frem til å vise frem den 215 kvm store butikken med inspirerende og spennende baderomsmiljøer og utstyr til baderommet for kundene i Moss, Rygge, Råde, Son og Våler.

 – Vi gleder oss til å ønske kundene våre velkommen til en topp moderne butikk hvor vi presenterer baderom for enhver smak og pengebok, sier daglig leder Jan Erik Fotland i en pressemelding.

– Både en flisebutikk og boligbyggelaget holder til i samme bygg, så vi ser helt klart synergieffekter som kommer gamle og nye kunder til gode, fortsetter Fotland.

De gamle lokalene i Fjordveien skal rives i 2018 for å gjøre plass til jernbanen. Da det totalt 500 kvm store lokalet med gode parkeringsforhold ble ledig i et av Moss mest attraktive handelsområder, tok Fotland og daglig leder Ronny Myrseth beslutningen om å videreutvikle rørleggerbedriften og bygge opp en helt ny butikk.

– Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Kundene som kommer til oss skal oppleve vårt store utvalg av utstyr til badet og få hjelp til å velge kvalitetsvarer til sitt bad montert av våre dyktige fagfolk, sier Jan Erik Fotland.

VB Moss Rørleggerservice er store på rehabilitering av bad og utfører alle typer rørleggeroppdrag i Moss, Rygge, Råde, Son og Våler. I 1999 kjøpte bedriften opp en annen rørleggerbedrift, Høyden VVS, og ble i samme år medlem i rørleggerkjeden VB. I dag teller bedriften 12 medarbeidere, og VB Moss Rørleggerservice er blitt et veletablert firma med sunn økonomi.

– For VB som kjede er kundeopplevelsen viktig. De som besøker en av våre nær 100 butikker eller showroom skal få se de siste trendene kombinert med fagkunnskap og kvalitet. Vi er stolte av satsningen til vår rørleggerbedrift i Moss, de er en flott representant for VB. Vi gleder oss med Moss Rørleggerservice, sier leder for marketing i VB, Rita Horsdal Jønsberg.

Onsdag 10. januar kl 0900 braker det løs. Da åpner den nye butikken sine dører – stappfull av gode åpningstilbud, konkurranse i butikken og servering. Representanter for kvalitetsleverandørene vil også være til stede åpningsdagen.
– Det blir åpningsfest i butikken fra onsdag 10. til og med lørdag 13. januar og vi har langåpent til kl 20.00 både onsdag og torsdag.