- Dette er det beste produktlanseringsåret på lenge, og vi gleder oss veldig til VVS Dagene! forteller administrerende direktør Petter Vang og salgssjef Kristian Langebeck hos Uponor.

Uponor satser hardt på VVS-dagene

VVS-dagene 2018 blir en viktig messe for Uponor. Selskapet legger opp til offisielle lanseringer av en rekke nye produkter og løsninger, hvor flere er utviklet i samarbeid med norske rørleggere.

0

– Dette er det beste produktlanseringsåret på lenge, avslører administrerende direktør Petter Vang og salgssjef Kristian Langebeck i en pressemelding.

Gode nyheter
Uponor legger opp til store lanseringer under VVS Dagene på Norges Varemesse, Lillestrøm fra 17. – 19. oktober.  Det er produktnyheter innen alle segmenter som for eksempel gulvvarmeløsninger, prefabrikerte fordelerskap og Unipipe.  I tillegg kommer det nye modulære PPM-systemet for tappevann for full fart. Uponor har utviklet et fordelersystem i samarbeid med norske rørleggere med avtakbare avstikk og adaptere for alle aktuelle typer rør og dimensjoner.

Med stolthet og glede
– Vi er stolte over å ha utviklet dette i samarbeid med norske rørleggere. Resultatet av dette vil føre til 10 – 15 prosent kortere monteringstid for rørleggeren sammenlignet med gammelmåten. Prisen vil ligge noe under tilsvarende i messing. Systemet er fleksibelt, rimeligere enn messing og med svært enkel montering, forteller Langebeck. Summen av dette gir en helt ny kostnadseffektivitet som kommer rørleggeren og hans kunder til gode.

Dette er bare ett eksempel på mange nyheter som rulles ut under VVS Dagene.

Book møter nå
– Det merkes allerede stor interesse og pågang fra både nye og eksisterende kunder som vil ha møter under VVS Dagene. Vi har allerede begynt å reservere avtaler, forteller Vang, som legger til at det kan være klokt å ta kontakt tidlig.