Truls Lystang blir sjef for hele Nord Vest Europa i Grundfoskonsernet

Truls Lystang blir sjef for hele Nord Vest Europa i Grundfos

Truls Lystang er fra 1. oktober 2018 ny sjef for Grundfos salgsselskaper i Nord Vest Europa. For å styrke Grundfos ledende posisjon fremover slås de Nordiske salgsselskapene sammen med selskapene i Storbritannia og Irland.

0

Dette vil danne det største salgsområdet i Grundfos sammenheng med en omsetning på ca. 4 mrd. NOK og 650 medarbeider.

Ett år etter Lystang tok over rollen som leder for Grundfos sine nordiske salgsselskaper venter neste utfordring med å lede det som internt i Grundfos vil bli North West Europe area. Lystang vil fortsatt ha det øverste ansvaret for det Norske salgsselskapet.

– Oppgaven blir å sikre at vi fremover vil fremstå som et enda bedre alternativ for våre kunder ved å tilby sterkere support rundt våre lokale salgsselskaper samtidig som vi sikrer nødvendig tilgang på nye kompetanser tett på kundene. Den digitale utviklingen rundt oss skjer raskt, og Grundfos ønsker å være helt i forkant – det vil gi oss mange nye muligheter for å utvikle og styrke vår forretning samtidig som det stiller store krav til alle deler av organisasjonen, uttaler Grundfos i en pressemelding.

– I det nye area får vi samlet de selskapene som sitter på de største markedsandelene innenfor de 3 segmentene VVS, VA og Industri som gir oss en helt unik mulighet til å dele erfaringer og sikre at vi på tvers av de 3 segmentene fortsetter den gode utviklingen og salgsveksten fremover sier Lystang.

Det danske konsernet har vært i en veldig positiv utvikling de siste årene og befestet situasjonen som verdens største pumpeprodusent, og neste kapittel i form av en 2025 strategi er godt i gang. Detaljer vil ikke Lystang dele, men FNs bæredyktige utviklingsmål (SDG) 6 og 13 vil stå sentralt samtidig som digitalisering og selskapets fokus på vann vil komme enda tydeligere frem. En ting vil Lystang gjerne dele, det er at North West Europe vil ha et offensivt fokus fremover på alle markeder og fremstå som en enda bedre leverandør for våre kunder og samarbeidspartnere, avslutter han.