Skjervstad er utdannet VVS-ingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag (2002) og sivilingeniør fra NTNU (2004) innen energiforsyning og klimatisering av bygninger.

Robert Walnum Skjervstad blir regiondirektør i GK Inneklima

Robert Walnum Skjervstad (41) blir ny regionsdirektør i region Nord i GK Inneklima. Han tiltrer stillingen 1. august.

0

Skjervstad er utdannet VVS-ingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag (2002) og sivilingeniør fra NTNU (2004) innen energiforsyning og klimatisering av bygninger. Han har lang erfaring som leder innen tekniske fag. Tidligere har han blant annet ledet Skanska Tekniske Entreprisers region Midt-Norge. Skjervstad har i tillegg erfaring som prosjektleder og rådgiver innenfor VVS-faget. Han går til GK Inneklima fra stilling som regionsdirektør MidtNord i ORAS/Bravida.

– Vi ser fram til å få Skjervstad med på laget. Region Nord har 275 dyktige medarbeidere i 7 distrikter, 30 avdelinger og på 12 kontorsteder i fylkene Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Robert er en resultatorientert og kompetent leder og lagspiller med et solid verdigrunnlag. Jeg er trygg på at han vil bidra til å løfte regionen og selskapet, sier administrerende direktør Kim Robert Lisø i GK Inneklima.

– Jeg ser fram til å bidra i den videre utviklingen av GK Inneklima, sammen med dyktige ledere og medarbeidere, og gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven, sier Robert Skjervstad.

Skjervstad vil inngå i selskapets ledergruppe og rapportere til administrerende direktør. Han tiltrer stillingen 1. august og får kontorsted i Trondheim.