Flyttbar varmesentral – sprinklersentral – kjølesentral.

– Prefabrikerte moduler gir flere gevinster

VVS Prefab på VVS-dagene

0

-Bransjen blir stadig mer åpne for å bruke prefabrikkerte moduler. Dette gir gevinster, slik som tidsbesparelse, økt produktivitet og økt kvalitet på sluttproduktet, sier Ernst M. Jensen, utviklingssjef hos VVS Prefab AS i Bjerkreim. Selskapet er også involvert i forskningsprosjekter mot en grønnere fremtid.

Han forteller at de har store forventinger til årets messe, og understreker at VVS-dagene er en viktig møteplass for bransjen.

-VVS-dagene gir oss muligheten til å presentere hele vårt produktspekter. Det gir oss også en unik mulighet til å få tilbakemeldinger fra kunder og potensielle kunder på hvilke behov det er innenfor prefabrikasjon i markedet, sier han.

-Hva vil dere presentere av nyheter under messedagene?

-Vi lever av å utvikle nye produkter sammen med våre kunder. VVS-dagene gir oss derfor muligheten til å presentere et spekter av produkter vi har levert i det siste. Vi kan friste med tekniske føringsveier, sprinklersentraler, tekniske skap og sentraler, for å nevne noe.

PRE-X skap.

Han sier videre at VVS Prefabs fokus er alltid å utvikle seg videre for å ta prefabrikasjon til neste nivå.

Samspillet mellom konsulent, entreprenør og leverandører er viktig for å utvikle bransjen videre, påpeker han.

-Bransjen blir stadig mer åpne for å bruke prefabrikkerte moduler. Dette gir gevinster, slik som tidsbesparelse, økt produktivitet og høyere kvalitet på sluttproduktet.

Ernst M. Jensen forteller også at VVS Prefab er involvert i forskningsprosjekter mot en grønnere fremtid, hvor målet er å skape grønnere og mer miljøvennlige bygg.

-Hvilke besøkende er hovedfokus under VVS-dagene i år?

-Vårt hovedfokus vil være rørentreprenører og tekniske entreprenører, men vi ser også stor gevinst i å knytte kontakt med konsulenter og utbyggere for å fortelle om muligheten knyttet til prefabrikasjon, avslutter Jensen og legger til at de holder til på stand nummer D05-28.

Facebook og LinkedIn