Oras Inspera er en kolleksjon av moderne baderoms- og kjøkkenkraner. Den firkantede designen, kombinert med de myke kantene gjør at kranene står fint i stil med moderne arkitektur. Høydepunktet i produktfamilien Oras Inspera er den eksklusive Rosegold servantkranen i lifestyle-utforming ( i mditen)

Oras lanserer Inspera-serien for kjøkken og bad

Oras lanserer denne høsten nye Oras Inspera kolleksjonen som består av kraner til kjøkken og baderom. I tillegg til et nytt og spennende design består Inspera-serien av et bredt utvalg av størrelser, funksjoner og modeller.

0

– Med et firkantet design og myke kanter har Inspera-serien en moderne look, samtidig som kranene er funksjonelle og enkle å bruke. Serien består av baderomskraner med topp- og sidehåndtak og svingbar tut. Serien har også elegante, berøringsfrie kraner, som er både hygieniske og enkle å bruke, og er det perfekte miljøvennlige alternativet for å spare både vann og energi.Kjøkkenkranene med sidehåndtak kommer også med svingbar tut og mulighet for en praktisk nedtrekkbar tut. Her kan man velge mellom ulike størrelser og høyder, noe som gir flere valgmuligheter når man skal planlegge kjøkkenet, skriver Oras i en melding.

Høydepunktet i den nye produktserien fra Oras er den eksklusive baderomskranen i rosegull, som er både lekker å se på og enkel å bruke. Serien har også en egen berøringsfri kran med en unik Mikado® spray, som gjør vannstrålen til et lite kunstverk i seg selv.

– Med Oras sitt 3S-installasjonssystem blir montering og installasjon av kranene til både kjøkken og bad raskere, enklere og tryggere. Den nye Oras Inspera kolleksjonen vil være tilgjengelig hos utvalgte Oras-forhandlere fra og med oktober 2018, skriver Oras.