På Vestlandet har Purus Joti AS fått Gorm Traycy Skilbrei med på laget. Stillingen er distriktsansvarlig forhandlersalg Vest. Og med Lars Andre Røkke som KAM prosjekt Sør-Øst styrker selskapet sin prosjektavdeling med økt fokus på stadig større prosjekter.

Purus Joti styrker kompetansen og øker bemanningen

Purus Joti AS opplever økt etterspørsel og styrker bemanningen med dyktige fagfolk på Vestlandet og Østlandet. På Vestlandet har Purus Joti AS ansatt Gorm Traycy Skilbrei, mens man på Østlandet har ansatt er Lars Andre Røkke.

0

På Vestlandet har Purus Joti AS ansatt Gorm Traycy Skilbrei som distriktsansvarlig forhandlersalg Vest. På Østlandet er Lars Andre Røkke ansatt som KAM prosjekt Sør-Øst, og styrker selskapet sin prosjektavdeling med økt fokus på stadig større prosjekter.

Markedet vokser
– Dette betyr at forhandlere, grossister og uavhengige fagmiljøer får alt fra kurs, opplæring og salgstrening i et marked som fortsetter å vokse, opplyser selskapet i en pressemelding.

Gorm Traycy Skilbrei kommer fra stillingen som Distriktsleder fra Norsk Wavin og har tidligere fartstid innen salg hos Hansgrohe og Ahlsell.

– Det er svært spennende å kunne bli en del av Purus-teamet og få nye utfordringer i et marked jeg kjenner godt, sier Skilbrei i en kommentar.

Gode forutsetninger
– Jeg har kommet dit jeg ønsker, og kan spesialisere meg innenfor en produktkategori jeg kjenner godt fra både kunde og forhandlersiden. Det er med stor glede jeg går i gang hos den største produsenten av sluk i et marked jeg er fortrolig med. Det er gode forutsetninger for å lykkes, sier Skilbrei, som allerede er godt fortrolig med sine nye arbeidsoppgaver.

Prosjektavdelingen styrkes
Med Lars Andre Røkke styrker Purus sin prosjektavdeling. Stillingen er KAM prosjekt Sør-Øst med fokus på stadig større prosjekter. Dette krever grunnleggende VVS kompetanse. Røkke har mer enn 10 års fartstid i Uponor VVS. Dette er en svært god bakgrunn som Purus Joti AS har vært på jakt etter. Røkke sitt hovedfokus vil være industrisortiment.

– Det er svært spennende for meg å kunne utnytte kompetansen og nettverket i et selskap som Purus, kommenterer Røkke.

– Det betyr nå at vi kan styrke industrisortimentet av Purus sine sluk og avløp. Det er spennende å arbeide mot rørentreprenører og tekniske avdelinger hos grossister, sier Røkke.

Jakter gode hoder
Salgssjef Søren Knudsen får nå en stadig større avdeling som representerer Purus Joti AS sin portefølje.
– Vi er glad for at de beste i markedet vil komme til oss, og vi er stadig på jakt etter flere. For øyeblikket etterspør vi mer kompetanse på Østlandet, sier Knudsen.