Exvent Alta er enkel å plassere på grunn av sin størrelse, den avgir også svært lite støy. Det betyr at man slipper å gjemme den i et teknisk rom. Alta kan installeres overalt – selv i kundens oppholdsrom.

Nytt ventilasjonsanlegg for mindre hus og leiligheter

Exvent introduserer et nytt ventilasjonsanlegg spesielt designet for mindre hus og leiligheter. Enheten er enkel å installere og krever ikke en bod eller et servicerom.

0

Exvent introduserer et nytt ventilasjonsanlegg spesielt designet for leiligheter. Enheten avgir svært lite støy og enkel å installere, og krever ikke en bod eller et servicerom.

Exvent Alta er det nyeste medlemmet i Exvents leilighetsspesifikke ventilasjonsanleggsserie. Ventilasjonsanlegget er designet for mindre leiligheter og andre mindre områder, og er en ny løsning både teknisk og i form av design.

– Ventilasjonsanlegget er så stille at det kan installeres på de mest praktiske og beleilige steder, som i et falskt tak, i et walk-in skap eller på badet, da det ikke trenger et eget servicerom eller bod, skriver Exvent i en melding.

Anlegget leveres med tilkobling for kjøkkenventilator.

– Exvent Alta er designet for rask og enkel installasjon. Alle tilkoblinger for strøm, kontrollpanel og ventilatorindikering er tilgjengelige på utsiden av enheten slik at det ikke er nødvendig å åpne enheten for tilkobling, skriver leverandøren videre.

Den nye ventilasjonsanlegget er utstyrt med en roterende varmeveksler. Enheten har energiklasse A og den maksimale luftstrøm er 310 m³/h (100 Pa). Enheten kontrolleres av det dreibare og brukervennlige kontrollsystem eWind, som er utviklet av Exvent.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com