Produktsjef i Norsk Wavin, Tom Ole Stenberg og Niklas Åkesson, nordisk sjef for markedskommunikasjon i Wavin, er fornøyd med at de nå er klare med det nye tappevannsystemet. - Det har vært en vei å gå, men nå kan vi endelig si at vi har utviklet et system som vi vet rørleggerne vil sette pris på.

Ny tappevannsløsning fra Wavin

Wavin lanserer ny tappevannløsning:

0

Norsk Wavin lanserer ny tappevannsløsning. Mer fokus på prefabrikkering, vekt, spesialtilpassede skap, samt ingen krav til spesialverktøy er momenter leverandøren trekker frem som fordeler ved det nye tappevannsystemet.

– Nå er vi endelig klare for å lansere vårt nye tappevannsystem. Vi er litt forsinket i forhold til den opprinnelige planen, men nå er vi sikre på at vi kan levere et system med god kvalitet, og i henhold til standard, sier Niklas Åkesson, som er nordisk sjef for markedskommunikasjon i Wavin.

Produktsjef i Norsk Wavin, Tom Ole Stenberg er arkitekten bak tappevannssystemet og han forteller at det er lagt ned usedvanlig mange timer i utviklingen av det nye nye rør-i-rør systemet.
– Det er brukt mye tid og dette er et godt gjennomtenkt system til minste detalj. Her har vi ivaretatt alt fra riktige vinkler, riktig materiale, type skap, kuplinger og pakninger for å nevne noe. Jeg har jobbet i to år med dette, og brukt mye tid på utvikling. Vi har hatt tett dialog med rørleggeren hele veien for å finne ut hva de vil ha, og hva som er viktig. Så dette er absolutt et produkt som er tilpasset rørleggeren. Systemet forutsetter ikke noe spesialverktøy, så det koster ingenting for rørleggeren å bytte system med tanke på verktøy, sier Stenberg.
– Vi lanserer et tappevannsystem som er utviklet med hovedvekt på fem nøkkelpunkter som effektivitet, fleksibilitet, pålitelighet, lønnsomhet og sikkerhet, påpeker arkitekten bak systemet.

Prefabrikkering blir viktig
Norsk Wavin mener at kravet til raskere og sikrere montering av rør-i-rør systemer vil bli helt nødvendig for å kunne tilfredsstille en stadig mer krevende byggebransje. Derfor må rørleggeren levere smartere løsninger for å være konkurransedyktig.
– Vi tror prefabrikkerte fordelerskap blir et viktig konkurranseelement i fremtiden. Med vårt nye system er dette hensyn tatt på flere måter. For det første får man våre nye skap i aluminium som sikrer lett vekt, og ingen korrosjon. Skapene kan leveres i spesialstørrelser i løpet av et par uker, samt at vi kan levere skapene med fordelerne ferdig montert. Dette er et stort pluss med tanke på større prosjekter og like leiligheter. Her er det mye tid å spare. Men det mest unike med vårt nye tappevannsystem, er arkitekten bak, understreker Åkesson.

Både Stenberg og Åkesson poengterer at de har fått frem et system som de vet rørleggerne setter pris på.

– Det er enkelt å bruke, enkelt å montere, og består av bunnsolide produkter. Med tanke på hvor mange ulike oppgaver en rørlegger har i løpet en dag, er det avgjørende med effektivitet i alle ledd. Løsningene skal være enkle, raske og ikke minst trygge å installere. Alle produkter kan forbedres – og det er nettopp det Wavin har gjort, påpeker de begge.