På bildet ser vi fra venstre, Andre Sundli Barka, Grundfos, Marius Silden fra Caverion og Lena som er butikksjef hos Ahlsell, hvor Marius vant forrige gang Grundfos arrangerte Andre Sundli Barka som er vår salgsingeniør, Marius fra Caverion og Lena som er butikksjef hos Ahlsell hvor Marius vant forrige gang Grundfos arrangerte konkurransen.

Er du Norges raskeste installatør?

Grundfos kårer Norges raskeste installatør under VVS-dagene :

0

Under VVS-dagene i oktober har du muligheten til å kvalifisere deg til Grundfos Installer Championship. Den raskeste installatøren i Norge går til den europeiske finalen i Tyskland neste år. Der er hovedperemien et reisegavekort til en verdi av 10 000 euro.

Konkurransen arrangeres hver dag under VVS-dagene og vinneren til slutt blir belønnet med finale i Frankfürt under ISH-messen i mars 2019.

Hva er Grundfos Installer Championship?
Grundfos Installer Championship er en premiekonkurranse arrangert av Grundfos som har som mål å samle installatører fra hele verden til en stor finale.
– Her skal man konkurrere i installatørrelaterte evner på ISH messen i Frankfurt, Tyskland 2019 fra 13. til 14. mars. Premien er et reisegavekort på hele €10.000 (ca. 100 000 Norske kroner). Det er også flotte andre og tredje premier, så med andre ord, det er noen riktig fine premier vinnerne kan stikke av med, sier Terese Lunde, Marketing Manager i Grundfos.

Saken fortsetter under bildet:

Fra finalen i 2018.

Hvordan kvalifiserer man seg
– Vi håper så mange som mulig finner veien til vår stand C05-2 under VVS-dagene. Messen arrangeres 17.-19. oktober på Lillestrøm. Her må du vise at du er den beste installatøren i Norge, sier Lunde. 

Konkurransen går ut på at deltakerne skal jobbe med en demorigg, og hvor det handler om og raskest mulig skifte en ALPHA2 pumpe. Det er så enkelt at den som har den beste tiden vil være vinneren i Norge.
– Vinneren vil få et gavekort på tretusenkroner som kan brukes på det man måtte ønske. Den norske vinneren må samtidig akseptere å bli vår norske representant og reise til ISH sammen med en Grundfos representant, forteller Lunde.
– Runden som kjøres på VVSdagene er kun en liten smakebit på hva du kan forvente, hvis du får den beste tiden og blir vår mann/kvinne.

En fantastisk opplevelse
Under finalen i 2018 på Mostra Convegno messen tidligere i år var det Marius Silden fra Caverion som representerte Grundfos Norge. Han var med og kjempet om tittelen «Europas beste installatør» mot installatører fra hele 25 land. Til å bistå Silden under konkurransen var Andrè Sundli Barka fra Grundfos med. Han er salgsingeniør VVS og er distriktsansvarlig i Rogaland og Agder.

– Marius hadde før mesterskapet mottatt et komplett program. I mesterskapet ble han testet i ulike fysiske og tekniske øvelser knyttet til pumpeinstallasjon og andre installatørrelaterte øvelser. Det er bare å sette av tid, ta med seg noen kollegaer og komme bort til standen vår, sier Lunde.
– Da skal vi sørge for god konkurransestemming, i tillegg til at du selvfølgelig kan høre om vår oppdaterte ALPHA serie, delta på foredrag og slå av en prat med oss.

Her har du en liten smakebit av hva Marius Silden fra Caverion var igjennom i Milano tidligere i år.