Bosch lanserer den nye elektrokjelen Tronic Heat 3500.

Bosch lanserer ny elektrokjel for varme- og varmtvannsproduksjon

Bosch lanserer den nye elektrokjelen Tronic Heat 3500. Kjelen skal dekke oppvarmings- og tappevannsbehov i eneboliger, leiligheter og fritidshus i effektområdet 4, 6 og 9 kW.

0

– Kjelen er moderne, og en miljøvennlig varmekilde i et lekkert støysvakt design. Den er enkel å installere og har lav investeringskostnad, og egner seg like godt som erstatning for oljefyr som installasjon ved nybygg, skriver Bosch i en pressemelding.

Samtidig er det mulig å bruke den som reservekilde for biomassekjeler eller varmepumper.

– Elektrokjelen er smart og har et praktisk styringskonsept, og inneholder smart elektronikk med selvdiagnose og intelligente funksjoner som Adaptiv Control for hele varmeanlegget. Bosch Tronic Heat apparatene er lette og kompakte. Dette gjør installasjon og fremtidig vedlikehold til en enkel oppgave. Ved å fjerne et par skruer blir alle viktige komponenter lett tilgjengelig fra forsiden, skriver Bosch i meldingen.

– Elektrokjelen er en enkel og rimelig investering vekk fra oljen. Hvis man på et senere tidspunkt ønsker å installere en varmepumpe eller biomassekjele kan den allerede installerte Bosch Tronic Heat 3500 brukes som reservekilde til oppvarming.