VVS Eksperten har ansatt Kai Johnsen som ny daglig leder av kjeden fra 1.april 2019. Offentliggjøringen skjedde på kjedens kontor i dag. Fra venstre daglig leder i VVS Eksperten Jan Vang, styreleder i kjeden, Helge Ranheim, og Kai Johnsen.

Kai Johnsen ny daglig leder i VVS Eksperten

Begynner i jobben 1.april 2019:

0

Styret i VVS Eksperten AS har ansatt Kai Johnsen som ny daglig leder i rørleggerkjeden fra 1. april 2019. – Etter en solid ansettelsesprosess hvor kjeden har vurdert en rekke sterke kandidater falt valget til slutt på Kai Johnsen, sier styreleder i VVS Eksperten AS Helge Ranheim

– Kai er opptatt av å bygge gode team som fungerer og utfyller hverandre, og han er god til å skape relasjoner og bygge tillit mot interne og eksterne samarbeidspartnere. Vi mener at Kai har det som skal til for å ta over stafettpinnen etter Jan Vangs store innsats for kjeden gjennom mange år, sier Ranheim.
– Det er viktig at både Jan og Kai for jobbe sammen i en periode, slik at vi får en myk overgang, og ikke minst at kjedens nye daglige leder kan få del i det nettverket Jan Vang har opparbeidet seg som daglig leder siden 1999.

Kai Johnsen har en lang og variert erfaring fra VVS-bransjen, blant annet som prosjektleder VVS hos Oras AS og salgsledelse hos Heidenreich og Villeroy & Boch. Han kommer fra stillingen som salgssjef VVS i Heidenreich.

– Jeg ser frem til denne oppgaven og er både ydmyk og takknemlig for å få muligheten til å lede og videreutvikle Norges største rørleggerkjede fremover i en meget spennende tid for bransjen, sier han.
– Jeg kjenner godt til VVS Eksperten og har jobbet tett sammen med de siden tidlig på 2000-tallet. Mitt inntrykk er at kjedekontoret med få ansatte har jobbet effektivt og lønnsomt i alle år, og har utviklet kjeden med en fin blanding av små og store medlemsbedrifter. I tillegg er de dyktig på opplæring- og kunnskapsformidling. Jeg er selv utdannet rørlegger med svennebrev, så dette er noe som ligger meg nært, og som jeg ser på som svært viktig for en bransje som er i endring, sier Johnsen.

– Når Kai begynner hos oss 1.april, vil vi jobbe sammen i en overgangsperiode. Så jeg kommer til og synes i landskapet en god stund til fremover, sier Jan Vang avslutningsvis.

– VVS Eksperten feirer forøvrig 20 års jubileum i 2019. Da blir det en stor markering på The Hub i Oslo, hvor både medlemmer og samarbeidspartnere samles. I dag har vi over 330 medlemsbedrifter, og vi øker i antall måned for måned, sier Ranheim.