Jonas Brennwald

Jonas Brennwald blir ny Chief Sales Officer i Grohe

Grohe fortsetter å styrke sin posisjon. Jonas Brennwald utnevnes nå til Chief Sales Officer på selskapets hovedkontor i Düsseldorf. Brennwald var tidligere Regional Vice President for Norden og Øst-Europa.

0

Grohe er verdensledende leverandør av sanitetsløsninger. Selskapet bygger sin suksess på tysk teknologi av høyeste kvalitet i kombinasjon med prisvinnende design og fokus på miljø og bærekraft. Det skriver selskapet i en pressemelding onsdag.

Grohe utvidet nylig sitt sortiment med kategorien porselen, og etablert seg dermed som en komplett baderomsleverandør. Økt fokus på innovasjon har også ført til lanseringer som Grohe Sense Guard, en smart vannsensor som umiddelbart oppdager lekkasje og stenger vannet automatisk.

– Vi forventer at innovasjoner kommer til å stå for 40% av vår vekst de neste årene. Det gir oss en mengde nye muligheter, samtidig som vi selvsagt fortsetter med å utvikle vår kjernevirksomhet med produkter til kjøkken og bad, forteller Jonas Brennwald.

Erstatteren til Jonas Brennwald er Peter Juul, som med fem års erfaring som kommersiell direktør tiltrer rollen som General Manager for Nord-Europa og de baltiske landene.
– Petter Juul har de seneste årene som kommersiell direktør bevist at han er akkurat den rette personen til å ta over og gjennomføre strategiene for Grohe Nord-Europa, avslutter Brennwald i pressemeldingen.

Grohe viser sitt komplette sortiment, i tillegg til en rekke innovasjoner på byggmessen NordBygg 2018, 10. – 13. April på Stockholmsmessen, Älvsjö.