Jarle Amble er ansatt som Teknisk Fagsjef i Comfort-Kjeden AS.

Jarle Amble er ansatt som Teknisk fagsjef i Comfort-Kjeden

– Vi er veldig fornøyde med å få Jarle med på laget. Han har lang og bred erfaring i bransjen og han vil styrke det faglige nivået i kjeden ytterligere. Vi gleder oss til han er på plass rett over nyttår, sier administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund.

0

Amble skal ha hovedansvaret for å løfte kompetansenivået i kjeden gjennom blant annet kurs og faglige samlinger for rørleggere, baser og prosjektledere. I tillegg skal Amble sikre at Comfort-Kjeden ligger i front på den teknologiske utviklingen.

– Ansettelsen av Jarle er viktig for oss fordi vi har en klar ambisjon om å styrke den tekniske satsningen, og å løfte kompetansenivået i hele kjeden, forteller Skoglund.

– Comfort-Kjeden er bransjens sterkeste kjedekonsept og merkevare og kjeden har levert høy kvalitet gjennom snart 45 år. Jeg ser frem til å bli en del av laget og til å kunne bidra på en spennende reise sammen med gode kolleger i Comfort-Kjeden fremover, sier Jarle Amble.

Amble er utdannet rørleggermester og har lang erfaring i bransjen. Han kommer sist fra stillingen som nordisk salgssjef i Vitaulic. Han har tidligere jobbet som rørlegger i eget selskap, prosjektleder i Jørstad AS, innkjøpssjef i GK Rør, i tillegg har han innehatt flere roller i Wilo Norge.

Amble starter i Comfort-Kjeden 2. januar.