Purus ønsker å benytte installatørene i produktutviklingen

Purus Joti AS ønsker å være innovative med nye produkter. Derfor inviterer leverandøren rørleggere til sitt testlaboratorium i Ystad i Sverige. Der kan intallatørene teste ut, dele sin kompetanse og erfaring i forhold til produktutvikling og lanseringer av nye produkter.

0

En av de som er med Purus Norge til Ystad er rørleggermester Anders Øverjordet fra Ski Rørleggerbedrift. Han har levert flere hundre bad sin rørleggerkarriere, og skal gjennom sitt besøk komme med innspill og bidra til neste generasjon baderomssluk.

– Jeg har alltid brukt Purus eller Joti på alle mine installasjoner, sier Øverjordet.
– Det som er viktigst er at den har klemring av stål med seks skruer. Det reduserer feilmarginene betraktelig både for membranleggeren og for rørleggeren ved montering, uttaler han i en pressemelding.

Med på turen er også Atle Nilsen fra Total Rørservice.
– Jeg er begeistret over Purus Joti sine helstøpte slukpotter, hvor vi slipper å ha bevegelige deler og unødvendige skjøter under gulv. Det gir trygghet og sikrer bedre kvalitet i leveransene vi gjør ovenfor sluttbrukerne. Det å få være med og kunne både lære og dele våre erfaringer er en stor styrke for oss i faget, legger Nilsen til.

Salgssjef Søren Brøndum Knudsen og teknisk sjef Øyvind Skarning Hansen benytter anledningen til å være tett på kundene når produkter skal videreutvikles.

– Vi kommer til å gjøre det til en rutine at våre kunder får ta aktiv del i vår utviklingsprosess.  Det sikrer bedre kvalitet på våre produkter noe som igjen gir bedre kundeopplevelse, sier Skarning Hansen og legger til at Purus sin styrke er og skal være det å spille på lag med rørleggeren.

Den som leder utviklingsprosessen er sivilingeniør Jonas Halili fra Purus. Han setter pris på bistand som kundene tilfører prosjektene,  sier han til slutt en pressemeldingen.