Årets bedrift i Bademiljø ble Asbjørn Nordsveen AS.

Høy stemning da Bademiljø feiret sitt 30-års jubileum

Helgen 17.-18.mars inviterte Bademiljø medlemsbedrifter og leverandører til The Qube på Gardermoen for å feire 30-års jubileum.

0

Med nesten 600 personer i salen og en god blanding av interessant faglig innhold, leverandørmesse og festligheter ble feiringen en knallsuksess, skriver bademiljø i en pressemelding.

Skal bli den anbefalte i bransjen
Administrerende direktør i Bademiljø, Thorbjørn Theie, er svært fornøyd med feiringen av kjedens 30-års jubileum:

– Dette var en feiring vi sent vil glemme og tilbakemeldingene vi har fått både fra leverandører og medlemmer er utelukkende positive. Jeg håper alle i Bademiljø sitter igjen med en følelse av motivasjon til å gi alt fremover og jobbe i tråd med den nye kjedemedlemskontrakten. Det er som Christer Olsson sier «enten er du under utvikling eller så er du under avvikling – det finnes ikke noe midt imellom.

– Vi har nå gått i brudd, og det som gjelder nå er holde tempoet oppe for at vi skal bli den anbefalte kjeden i bransjen.

Prosjekt Tomorrow og Digital markedsføring
Et av de store temaene på samlingen var den pågående omstruktureringen av kjeden som går under navnet ”Prosjekt Tomorrow”.

Dette ble presentert av administrerende direktør i Bademiljø Thorbjørn Theie. Markedsføring i digitale flater var også et gjennomgående tema på samlingen og det var fokus på både tv, sosiale medier og innholdsmarkedsføring.

Spennende program
Bademiljø hadde i år satt opp programmet på en ny måte, med veksling mellom messetid og faglig innhold. Med foredragsholdere som Morten Brandt, Christer Olsson, Ingvild Moen og Lisbeth Larsen ble det et variert og spennende program som har fått meget gode tilbakemeldinger både fra medlemmer og leverandører.

Fokus på kompetanseheving
Kjeden har fokus på kompetanseheving hos de ansatte, og på jubileet var det utdeling av kursbevis til alle som er kvalifisert til tittelen Baderomdesigner.

– Dette er dyktige medarbeidere i Bademiljø som sitter på verdifull kompetanse, og som vil være svært viktig for kjeden i tiden fremover.

Prisvinnere
– I tradisjonens tro, ble det under festlighetene på lørdag kveld holdt prisutdeling til de som har utmerket seg i året som har gått. Det ble også i år delt ut en hederspris som gikk til Bademiljøs egen regionssjef for Vest-Norge Grethe Utkilen. Grethe er en av de som har vært med i Bademiljø helt fra starten, og er kanskje den personen som kan mest om kjedens utvikling fra da til nå. Hun er en ildsjel som virkelig brenner for kjeden og var derfor en klar vinner av årets hederspris, understreker Teie.

Saken fortsetter under bildet:

Bademiljøs egen regionssjef for Vest-Norge Grethe Utkilen, fikk hederspris under feiringen.

De andre prisene som ble delt ut var:
Årets bedrift: Asbjørn Nordsveen AS
Årets grossistleverandør: Oso Hotwater
Årets direkteleverandør: Dansani
Årests Stand: Pressalit

– Konferansier for samlingen var Alex Rosén, som med sitt energinivå holdt stemningen på topp gjennom hele arrangementet, skriver Bademiljø.