Honeywells nye Kombi TRV ventil

Honeywell Homes lanserer Kombi-TRV

Trykkuavhengig radiatorventil:

0

Kombi TRV er vår nye automatisk trykkuavhengige radiatorventil som kombinerer fordelene fra to ventiler, i en og samme ventil. Enkel og robost ventil med innebygget differansetrykkregulator for 2 rørs systemer.

Det skriver produsenten i en pressemelding.

Ventilen har maks anbefalt differansetrykk opp til 60kPa og flow opp til 140l/t.  Dette bidrar til optimal temperaturkontroll og automatisk innregulering. Beregning av rør og og trykkfall er ikke nødvendig, da det kun er nødvendig med maks beregnet vannmengde. Ved å benytte Kombi-TRV på radiatoren er det ikke behov for ytterligere innregulering på stigerledningene i anlegget.

Kombi-TRV leveres i DN10, DN15 og DN20 og ventilene er iht EN215. Ventilen har M30x1,5  tilkobling for termostat eller aktuator.

– Kombi-TRV tilbyr mange fordeler som enkel og automatisk innregulering, færre komponenter, rask beregning  og tidsbesparende. Installasjonen er enkel, og ventilen er trygg, robust og meget motstansdyktig mot partikler, sier Tom Fjordvang, account manager i Honeywell i pressemeldingen.

Roar Syvertsen, Senior Technical Support Specialist i Honeywell, tillegger at Kombi-TRV gir ingen ubalanse i varmedistribusjonen, og man unngår energitap grunnet ineffektivt varmesystem. Det fører til mindre utfordringer med røropplegg og trykkfallsberegninger. – – Mulighetene for at man slipper klager og tilbakemeldinger fra sluttkunder, grunnet feil eller dårlig innregulert anlegg, er også eliminert bort, sier Syvertsen.

Fra venstre, Tom Fjordvang, Account Manager, og Roar Syvertsen, Senior Technical Support Specialist i Honeywell.