Illustrasjon fra pressemeldingen.

Hafa IglooPro-teknologi for effektiv montering

Med lanseringen av IglooPro, vår nye dusjserie, flytter vi grensen enda litt til, skriver selskapet i en pressemelding og kaller dette en verdenspremiere.

0

Med lanseringen av IglooPro, vår nye dusjserie, flytter vi grensen enda litt til, skriver selskapet i en pressemelding og kaller dette en verdenspremiere. Dusjen monteres raskt og enkelt av én person, og den justeres ved hjelp av den helt nye patentsøkte teknologien InstaQuick.

Her finner man rett dusjløsning uansett baderom. Selskapet påpeker at de kombinerer banebrytende teknologi med unik design.

IglooPro monteres raskt og enkelt av én person, og den justeres ved hjelp av den helt nye teknologien InstaQuick.

Den justerbare åpningsvinkelen gir uendelige plasseringsmuligheter for å oppfylle dine behov – made to fit. En unik svensk konstruksjon som gjør dusjen ekstra stabil og holdbar over tid.

Deilige og store glassflater, glatte veggprofiler uten skjøter som er enkle å rengjøre, samt gripevennlige håndtak. Natureloksert aluminium gir et skandinavisk uttrykk. For å få det lille ekstra kan du også kjøpe et designhåndtak og en stilren magnetlist av aluminium.